Apollo Rejser, der er en del af den tyske rejsegigant DER Touristik, åbner til oktober nyt sportshotel på Gran Canaria. PR-foto: Apollo Rejser.

Apollo Rejser åbner endnu et Playitas-sportshotel

Apollo øger konkurrencen mod Club La Santa ved at åbne sit andet sportshotel på De kanariske Øer, denne gang på Gran Canaria. I forvejen har Apollo sportshotellet Playitas på Fuerteventura.

Yoga, funktionel træning, dans og cardio, fitnesscenter, WOD Box til crossfit, padel- og tennisbaner, et cykelcenter, faciliteter til triatlon – herunder svømning, cykling og løb.

Det er nogle af tilbuddene når Apollo Rejser til oktober åbner sit andet Playitas-sportshotel på Kanarieøerne, denne gang ved Monte Feliz på den sydlige del af Gran Canaria. Det første Playitas åbnede for 14 år siden på Fuerteventura, delvist som en konkurrent til det danskejede sportsresort Club La Santa på Lanzarote.

Det kommende Monte Feliz på Gran Canaria ligger højt oppe på en bakke med udsigt over Bahia Feliz og tilbyder, skriver Apollo i en pressemeddelelse, nybyggede sportsfaciliteter og topmoderne udstyr. Hotellet skal desuden gennemgå en større renovering, inden det står klar til at modtage gæster til oktober, tilføjes det.

Apollo, der ejes af tyske DER Touristik, har i forvejen Playitas Resorts på udover Fuerteventura også i Egypten og på de græske øer Rhodos og Limnos samt ved Sivota på det græske fastland.

Træning på alle niveauer
Monte Feliz er udviklet af Apollo Sports, og hotellets faciliteter er bygget til at rumme både motionister og eliteaktive på alle niveauer.

Daniel Giray, sportschef hos Apollo Sports, siger i pressemeddelelsen: ”Monte Feliz bliver et træningsparadis, hvor gæster i alle aldre og på alle træningsniveauer kan mødes, træne og udfordre sig selv og hinanden uanset niveau – men med en fælles interesse for aktiv livsstil.”

Desuden vil Monte Feliz tilbyde lokal, bæredygtig og sund mad. En nybygget restaurant vil servere morgen- og middagsbuffet. Hotellet har desuden en sportsbar til after-work-out, afslapning og socialt samvær med de øvrige hotelgæster, oplyses det.

Apollo Rejser har på nordisk plan over en million gæster om året på traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og så videre.

Tallene fra 2023 fra RID, Rejsearrangører i Danmark, viser i øvrigt, at Apollo Rejser ud af danske lufthavne sidste år havde næsten 154.000 gæster. Det gjorde Apollo til fjerdestørste RID-medlem, kun overgået af Spies, Sunweb og TUI.

 

Relaterede artikler:

RID-medlemmer sendte 1,1 million danskere på ferie i 2023

Apollo Rejser: Syv ud af 10 gæster til samme land

Club La Santa undskylder problemer med nyt bookingsystem