Apollo ser stigende efterspørgsel på familievenlige koncepthoteller. PR-foto: Apollo.

Apollo udvider med flere koncepthoteller til familier

For at imødekomme stor efterspørgsel lancerer Apollo flere nye koncepthoteller for familier; navnlig i Grækenland, der er rejsemål for syv ud af 10 af rejsearrangørens gæster fra Danmark.

Siden Apollo lancerede sit første Mondo Family resort i 2014, er efterspørgslen steget støt. I dag tilbyder rejsearrangøren 13 rene familiehoteller i seks lande, og med et gennemsnit på 8,8 i kundetilfredshed er Mondo Family blandt hotellerne med de mest tilfredse kunder. Det skriver Apollo i en pressemeddelelse.

I den siger Glenn Bisgaard, salgsdirektør for Apollo i Danmark: ”Vores koncepthoteller er udviklet i samarbejde med lokale hotelejere. Desuden har vi taget hensyn til kundernes tilbagemeldinger, ønsker og behov.”

Grækenland er største rejsemål for Apollo, så det er navnlig her, at Apollo har investeret i nye koncepthoteller.

På det græske fastland lancerer rejsearrangøren to nye Mondo Family-hoteller: Parga Beach i feriebyen Parga og Ninos Grand Beach Resort i Kanali. Til sommer udvider Apollo sin satsning på Kreta, når man åbner hotellet Alegria on the Hills;

Familienyheder på Gran Canaria
Få destinationer som Gran Canaria tiltrækker flere børnefamilier sidst på efteråret og i løbet af vinteren. I Meloneras har Apollo allerede Mondo Family-hotellet Lopesan Baobab. Men på grund af hotellets popularitet, har Apollo længe været på udkig efter endnu et Apollo Family-hotel på øen. Og nu kan Apollo slå dørene op til Maspalomas Resort ved Dunas, oplyses det.

Fra Danmark flyver Apollo-gæster til de græske destinationer med Novair, SAS og færøske Atlantic Airways. Udover sine græske destinationer, har Apollo i årets sommersæson også rejser til Kroatien, Cypern, Spanien, Albanien, Bulgarien og Portugal.

Sidste år var Apollo, ifølge de officielle tal fra RID, Rejsearrangører i Danmark, Danmarks tredjestørste charterrejsearrangør med 153.000 gæster; det blev kun overgået af TUI med 176.000 og Spies med 243.000 gæster i 2022 fra danske lufthavne.

Apollo, der ejes af tyske DER Touristik, tæller blandt andet specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, den næststørste kanariske ø.

 

Relaterede artikler:

Apollo øger til 34 græske rejsemål

Rejsearrangør klar med ny hotelkategori

“Vi har turismebranchens stærkeste ejere”