Aprilsnar kom foran SAS nyhed

2019/08/defaultmain.jpgVOR EGEN VERDEN: Den første sande historie i den forløbne uge på standby.dk måtte affinde sig med en andenplads på top ti listen, hvor topplaceringen gik til diverse Aprilsnar-historier. Her blomstrer fantasien, og så havde vi endda gemt den om Noma.

Der var en fremgang på godt 30 procent i antal kliks sidste uge på standby.dk. i forhold til ugen før, som til gengæld var den korte påskeuge. Også sidste uge manglede en arbejdsdag, men scoren var pæn hele vejen igennem.

I top på top 10 listen kom historien om aprilsnar i rejsebranchen. Og så manglede vi endda den fra Berlingske om, at fodboldklubber på Kløvermarken i København klagede over, at græsset forsvandt, fordi restaurant Noma plukker det til deres forskelige menuer. De er også begyndt at bruge uld fra fårene.

Nu blev den første reelle historie den om analysen i Stand By magasin om, at de fleste foretrækker SAS, men ser man udelukkende på de unge, går det den forkerte vej.

Top ti listen ser sådan ud: 1. Aprilsnar i rejsebranchen, 2. Flest foretrækker SAS på rejsen, 3. Krakket bureau overtages af Profil Rejser, 4. De venter stadig på mio. af kroner på First Hotel, 5. Nudistoprør på De Kanariske Øer, 6. USA’s flyselskaber må ikke skjule den reelle pris, 7. SAS salgsdirektør: Vi forlader jer ikke, 8. Hjælp dog de skolelever, der er kommet i klemme med deres rejse, 9. De færreste ved noget om konkursdækning for flybilletter, 10. Stor tilfredshed med Qatar Airways i Danmark.