Maltas turistråd har skiftet repræsentationsbureau på det nordiske turismemarked og er nu i stalden hos Aviareps. PR-foto: Visit Malta.

Repræsentationsselskab lander nyt rejsemål

Aviareps i Skandinavien har fået yderligere en kunde. Denne gang turistrådet i EU-landet Malta, hvor Visit Malta har indgået treårig kontrakt med Aviareps om betjening i de fem nordiske lande.

Repræsentationsselskabet Aviareps har fået en treårig kontrakt med middelhavsøstatens Maltas turistråd, Visit Malta, om at være dets repræsentant i Sverige, Danmark, Finland, Norge og Island.

Aviareps skal blandt andet promovere Malta for at øge EU-landets nordiske besøgsvolumen, arbejde med bæredygtighedsfokus, præsentere Malta for nordiske rejsende gennem en blanding af public relations, marketing, digital marketing og reklame, skriver Aviareps Nordic i en pressemeddelelse.

Malta skal promoveres som en helårs fritids- og forretningsdestination, uanset om det er til møder, incitamentsrejser, konferencer og udstillinger eller for bryllupsrejser, familier, grupper og solorejsende, oplyses det. Tidligere var Malta repræsenteret på det nordiske marked af repræsentationsbureauet Related.

Ifølge egne oplysninger er tyske Aviareps verdens førende internationale repræsentations-, marketing- og kommunikationsselskab inden for luftfart, turisme og hospitality samt it-løsninger og finansielle tjenester. Aviareps har 64 kontorer i 47 lande verden over, på de nordiske kontorer har Aviareps 30 medarbejdere.

Malta vil indhente det forsømte fra før pandemien
Antallet af besøgende fra Norden sidste år til Malta oversteg 76.000, omkring 62 procent af ankomsttallet fra 2019, året før pandemien, oplyses det.

Carlo Micallef, viceadministrerende direktør og marketingdirektør for Malta Tourism Authority, siger i pressemeddelelsen:

”Turismen til Malta har haft et meget stærkt opsving efter pandemien, og 2023 lover at blive et meget positivt år. MTA er meget glade for at lancere dette nye samarbejde med Aviareps, som destinationsrepræsentant i Norden. Vi ser frem til at styrke VisitMaltas brandbevidsthed, samt tiltrække flere turister og forretningsrejsende fra de nordiske lande.”

I pressemeddelelsen siger Tapani Kauhanen, general manager for Aviareps i de nordiske lande, at man er glad for at have overtaget kontrakten med Visit Malta på det nordiske marked.

Visit Malta er i øvrigt med på den kommende weekends Ferie for Alle rejsemesse i Messecenter Herning, hvor Malta vil være at finde i Hal M.

 

Relaterede artikler:

Malaysia Tourism får ny repræsentant i Norden

Air Serbia får ny nordisk GSA

Endnu en Mellemøstdestination viser flaget i Norden