Avis får 200 flere elbiler

bmw elbil avis biludlejningTURISME: Avis & Budget Biludlejning i Danmark kommer nu op på 900 elbiler – i alt har det over 2.500 udlejningsbiler.

Med ny ordre udvider Avis Biludlejning sin flåde af elbiler i Danmark. Selskabet opruster med 200 BMW i3 elbiler. De mange nye elbiler leveres den kommende sommer.

Langtidsleje af elbiler i Danmark er eksploderet. Det kan biludlejningsselskabet Avis berette. Virksomheder, offentlige institutioner og privatpersoner efterspørger i stigende grad miljøvenlig transport og det giver travlhed på Avis Biludlejnings danske udlejningsstationer.

Scandinavian Commercial Director hos Avis Biludlejning, Lars Dissing: ”Nu udvider vi igen vores store elbilflåde med flere hundrede BMW i3. Jeg er overbevist om, at særligt offentlige institutioner og virksomheder, vil se fordelene ved at bruge elbilen.”

Avis/Budget er i Danmark blandt de største selskaber inden for biludlejning, og har over 2.500 biler og 145 medarbejdere. Avis og Budget har henholdsvis 55 og 50 udlejningsstationer i Skandinavien og Island.