Avis samler sine lufthavnsaktiviteter

”Vi har fået den bedste placering i Københavns Lufthavns nye biludlejningscenter i P1, og er flyttet ind i nyindrettede lokaler. Med den nye placering bliver det lettere og hurtigere for kunderne at hente og aflevere lejebiler”, siger Lars Dissing, Commercial Director i Danmark, Norge og Sverige.

”Tidligere skulle kunderne først henvende sig ved skranken i Terminal 3 for at få papirarbejdet på plads og nøglerne udleveret. Herefter skulle de finde bilen i det område, hvor udlejningsbilerne var parkeret.

Fremover skal kunderne stige på lufthavnens shuttle-bus, som kører irekte til P1. Her venter servicemedarbejdere med dokumenterne og guider kunden direkte til den ventende bil under samme tag. Selv om det nye kontor er i den anden ende af lufthavnen, er det faktiske tidsforbrug reelt blevet kortere”, siger Lars Dissing.

 

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.