Genbrugsformand hos Cometerne

De danske IATA-Cometer valgte på deres generalforsamling i lørdags Lars Milbæk som ny formand. Lars Milbæk, der står bag firmaet Travel Online, afløste Ronnie Krogh, der var faldet for aldersgrænsen på 40 år i foreningen, hvis 130 medlemmer primært er i salgsafdelingerne i flyselskaber, rejsebureauer, hoteller, virksomheder og organisationer, der er direkte knyttet til den danske rejsebranche.
Men Ronnie Krogh, der er salgschef hos Worldspan Danmark, beholder sin tilknytning til Cometerne. Han blev nemlig efter en dedikeret indsats med otte år i bestyrelsen, heraf de sidste to som formand, foreningens femte æresmedlem.Med valget af Lars Milbæk, der ikke havde nogen modkandidat, er der tale om formandsgenbrug, idet Milbæk var formand inden Ronnie Krogh.
Ny i bestyrelsen blev efter kampvalg Fredrik Kinnunen fra Rejsefeber samt Jacob Rasmussen fra Gate Eleven. De afløste hhv. Allan Andersen fra Singapore Airlines og Carsten Brodersen fra Europæiske Rejseforsikring, sidstnævnte ønskede ikke genvalg.
De øvrige bestyrelsesmedlemmer er Martin Sull fra Gate Eleven, nyvalgt kasserer blev Trine Jacko fra Olympic og bestyrelsessuppleanter Grith Nordmark (genvalg) fra Weco DSB Travel og nyvalgte Maria Zib fra Kilroy.Tre forslag var til behandling på generalforsamlingen i Gate Elevens kantine.
Der blev sagt nej til at fjerne aldersgrænsen på 40 år, og ja til at nedlægge klubbens socialudvalg samt til at klubbens kasserer fremover overværer lodtrækning til fx. studieture med flere tilmeldte end der er pladser.På generalforsamling blev Helle Pedersen, der er på barsel fra SN Brussels Airlines, kåret som Årets Comet.Comternes næste arrangement kommer den 4. februar, hvor de i Københavns Lufthavn møder adm. direktør Johnni Overbye fra Sterling.
Læs mere om årets generalforsamling hos Cometerne på Meetingpoint-siderne i februar-udgaven af Take Off.

Skrevet af