Seychellerne er kendt som et pragtfuldt, men også dyrt ferieparadis. Foto: British Airways.

BA atter til Seychellerne

Efter pause på 14 år har British Airways netop genoptaget beflyvningen af destinationen i Det indiske Ocean. Rejsende fra Seychellerne via London til Billund skal dog afsætte over 1½ døgn til rejsen.

Oneworld-medlemmet flyver nu to gange om ugen direkte til Seychellerne fra London Heathrow med en Boeing B787-9 Dreamliner. BA betjente Seychellerne frem til juni 2004 – dengang var det med en flyvning om ugen og der var mellanding i Kenyas hovedstad, Nairobi.

Første afgang fra Heathrow til Mahe, Sychellernes hovedstad, lettede i går, søndag.

Dreamliner-versionen, som BA bruger på ruten til Seychellerne, har fire kabineklasser, World Traveller (economy), World Traveller Plus (premium economy), Club World (business class) og otte ”suiter” på First.

Østaten Seychellerne består af 115 øer, hvor de to største er Mahé og Praslin. British Airways oplyser, at øgruppens højsæson er fra maj til november og at den gennemsnitlige temperatur er 30 grader.
Efter British Airways sidste efterår bebudede genopstart af ruten til Seychellerne har interessen været så stor, at den vil blive fløjet hele året.

British Airways oplyser, at den hurtigste forbindelse fra Københavns Lufthavn til Seychellerne er små 16 timer med den nye BA-rute via Heathrow. Hjemturen fra Seychellerne til København kan klares på 15 timer. Bruges BA’s rute fra Billund Lufthavn til Heathrow tager turen fra Billund til Seychellerne med et stop i Heathrow lige over 18 timer, mens der skal afsættes over halvandet døgn til hjemturen fra Seychellerne til Billund, via London, nemlig 27 timer og 25 minutter, oplyser BA.

30 nye BA-ruter
Indenfor det sidste års tid har British Airways åbnet mere end 30 nye destinationer, blandt disse er New Orleans med afgange fra Heathrow og fra London Gatwick til Fort Lauderdale i Florida samt Oakland ved San Francisco. Til maj får BA endnu en USA-destination fra Heathrow, denne gang til Nashville, hovedstad i delstaten Tennessee.

Relaterede artikler:

Flyselskab lynlukker ny rute

Charterbureau sælger 50 pct. flere rejser med rutefly

Tre flyselskaber med hver sin førsteplads