BA får ny rekordlang flyrute

0

british airways boeing b787 dreamliner flyTURISME: Til januar næste år åbner British Airways sin hidtil længste rute med en flyvetid på næsten 15 timer. Et flyselskab fra Mellemøsten har i dag verdens længste flyrute på over 17 timer.

Den 3. januar vender British Airways tilbage til Chiles hovedstad, Santiago de Chile, med fire B787 Dreamliners fly om ugen. BA fløj fra 1993 til 2000 på Santiago, men med mellemlanding i Buenos Aires.

Den kommende direkte Santiago-rute bliver Oneworld-medlemmets længste med ca. flyvetid på tæt ved 15 timer – en time mere end BAs nuværende længste rute fra London til den argentinske hovedstad, Buenos Aires.

Santiago bliver BAs nyeste destination i Latinamerika. BA åbnede for nylig ruter fra London til San Jose i Costa Rica og Lima i Peru. BA flyver i forvejen til Rio og Sao Paulo i Brasilien samt Buenos Aires.

Den kommende BA-rute fra London Heathrow til Santiago flyves med en Boeing B787-9 Dreamliner, som BA har bestilt 21 af. I år leveres 11, de sidste kommer i 2018. Flytypen har i BAs konfiguration 216 sæder på fire klasser, first, business class, premium economy og economy.

Verdens i dag længste flyrute regnes for at være Emirates fra Dubai til New Zealands største by, Auckland – en strækning på over 14.000 km. og en rejsetid på 17 timer og 20 minutter fløjet med en Boeing 777-200LR (Long Range).

Til sammenligning er den kommende BA-rute til Chile på over 11.600 km.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz