Baby fik navn efter flyselskab

160126173001-baby-shona-on-board-ba-credit-shona-owen-exlarge-169Den gravide kvinde fik veer ombord på Jetstars flight 3K583 fra Singapore og fødte straks efter landingen i burmesiske Rangoon. Nu har han fået navnet: Saw Jet Star.

Drengen, der vejede 2.900 gram, fødtes uden komplikationer med hjælp af kabinepersonalet og tre læger ombord. De øvrige passagerer bød den nyfødte velkommen med klapsalver, fortæller CNN og avisen The Straits Times.

Flyrejsen Singapore-Rangoon varer tre timer og Jetstar tillader kvinder i uge 40 med lægeerklæring at flyve på rejser, der er kortere end fire timer

Flyselskabet, der er australske Qantas lavprisselskab – har lagt billeder af den nyfødte på sin Facebookside. Drengen er den første, som er født ombord på et af selskabets fly.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.