Bæredygtigt kaffekoncept

Efter omstilling til bæredygtig hoteldrift er Comwell Hotels klar med et bæredygtigt kaffekoncept i samarbejde med Brasil Kaffe Import. Konceptet indebærer baristauddannelse til Comwells 15 hoteller i Danmark.

I forbindelse med det økologiske spisemærke, som Comwell tidligere på året modtog Årets Økopris for, har hotelkæden indgået et strategisk samarbejde med Brasil Kaffe Import (BKI), der siden 1960 har importeret og solgt kaffe til Danmark. Samarbejdet skal give gæsterne en bedre kaffeoplevelse og en helt ny uddannelse af hotelbaristaer.

I samarbejde med Hotel- og Restaurantskolen i København har Comwell udviklet en baristauddannelse, der er en slags sommelieruddannelse inden for kaffe. Comwell uddanner én barista for hvert hotel, og de vil til dagligt få ansvaret for konceptet, kvaliteten og gæsteoplevelsen. De nye baristaer får også ansvar for håndtering og valg af en økologisk signatur-te.

For den professionelle gæst er forplejningen en væsentlig del af den gode oplevelse under møder og konferencer. Derfor har Comwell Hotels udarbejde nye kaffestationer, hvor gæsten kan nyde friskbrygget og nøje udvalgt økologisk kaffe. Det skal erstatte den traditionelle kaffe- og te-buffet med konventionel kaffe og te. På den måde er gæsten ikke længere afhængig af en overordnet tidsplan. Det skaber fleksibilitet, og gæsten kan altid være sikker på, at kaffen er friskbrygget og økologisk.

Comwell Aarhus imødekommer ny tendens

Årets Økopris til Comwell

Comwell topper det danske mødemarked

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.