Baresso på Mols-Linien

”Som et led i udviklingen af servicekonceptet har vi tidligere højnet kvaliteten på maden, hvor mesterkok Rene Knudsen blev bedt om at lede vores restauranter. Det har givet vores menukort et løft og styrket udvalget af retter og spændvidden af råvarer.” siger direktør Søren Jespersen.

 

”Nu er turen kommet til kaffen til søs, hvor vi vil højne kvaliteten og tilbyde gæsterne et cafémiljø, hvor vores gæster kan opleve glæden ved den kendte Baresso kaffe” siger han.

 

Der lægges ud med KatExpress1, hvor kaffebaren får en central placering. Mols-Linien er i fuld gang med at rekruttere de kommende baristaer, som skal igennem et intensivt uddannelsesforløb frem til åbningen i november. Baresso serverer også kaffe to-go, så nydelsen kan fortsætte på den videre færd.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.