Mere med i fly

Det lavere risikoniveau i Heathrow, medfører, at man må have elektroniske apparater, såsom mobiltelefon og bærbar computer med som håndbagage, samt receptpligtig medicin og babymad, hvis man smager på det.

I dag skal håndbagagen bæres i en gennemsigtig plastikpose, men fra i morgen, må den transporteres i en enkelt taske, som ikke må være større end 16x35x45 cm.

Man må stadig ikke have nogen form for kosmetik, toiletartikler, drinks, eller væsker med gennem kontrollen. Tilgengæld må man købe og tage alt med i kabinen, fra butikkerne i departure loungen.

Det gælder ikke rejsende til USA. Her må man stadig ikke have nogen form for væske, mad eller geleagtigt med ind i kabinen.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.