Bedre internet til togrejsende

asset-dr-dkRegeringen vil bruge 100 millioner kroner til et forbedret internet for togpassagerer, oplyser Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt.

”Nu har jeg selv kørt meget med tog, og det er svært at arbejde, når forbindelsen hopper af i tide og utide. Det skal laves om, og jeg er en glad mand i dag”, siger han.

Pengene skal bruges på signalforstærkere i tog over hele landet og udbygge Banedanmarks netværk af master 75 steder langs det statslige jernbanenet. Installationen får ikke indflydelse på rejsetiderne. Togene får installeret signalforstærkerne, når de alligevel er til eftersyn.

”Det vil også komme de passagerer til gode, som bruger deres tid i toget til at se film eller læse nyheder, og det vil uden tvivl være gavnligt for dem, der skal tale i telefon”, tilføjer ministeren.

Arbejdet med at forbedre internetforbindelsen i togene bunder i en samlet løsning, som DSB, Arriva, Banedanmark, Telia, TDC Group og teleselskabet 3 står bag.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.