Bedstemor med slag i

Begivenheden udspandt sig ombord i et Qantas-fly undervejs mellem Melbourne og New Zealand, hvor den stærkt berusede bedstemor, Frances Mecaskill, slog på sæderne og råbte ukvemsord til medpassagererne. En medpassager bad hende dæmpe sig, hvilket hun kvitterede for med et voldsomt knytnæveslag i ansigtet. Slaget medførte et dybt snitsår og kraftig blødning, skriver ekstrabladet.dk.

 

Kabinepersonalet fik overmandet den fulde kvinde og lagt hende i håndjern, mens kaptajnen vendte flyet og returnerede til Melbourne. Her er hun nu i rettet idømt fire måneders betinget fængsel og en bøde på 3.500 australske dollar (21.000 kroner).

 

Hertil kommer en idømt erstatning for at tvinge flyet til at returnere. Den løber op i 18.245 australske dollar – svarende til godt 110.000 kroner, som hun skal betale til Qantas.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.