BC Hospitality Group har indgået samarbejde med FC Midtjylland om blandt andet at vise flaget for sine tre københavnske hoteller i loungen på FCM Arena i Herning til udgangen af næste år. Foto: BC Hospitality Group.

Bella Center-gruppen på banen med FC Midtjylland

BC (Bella Center) Hospitality Group med dets tre store københavnske hoteller i usædvanligt samarbejde med de regerende danske superligamestre fra FC Midtjylland.

Det er ikke hver dag københavnerhoteller indgår aftaler med midtjyske fodboldklubber, men BC (Bella Center) Hospitality Group, BCHG, har fået toårig aftale med FC Midtjylland om navnesponsorat af loungen på MCH Arena i Herning.

Dermed viser BCHG fanen lige ved siden af sin største jyske konkurrent, Messecenter Herning, da MCH (en forkortelse for Messecenter Herning) Arena ligger tæt på det store jyske udstillingscentre.

Som led i aftalen viser BCHG flaget for sine foreløbig tre københavnske hoteller – Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Copenhagen Marriott med sammenlagt i alt 1.584 værelser – i MCH Arenas lounge.

Loungen er de næste to år omdannet til “filialer” af tre københavnske hoteller, der alle drives af BC Hospitality Group.

Men de tre københavner-hoteller er ikke kun repræsenteret med reklamebanners og navneskilte i loungen. Der vil være konkurrencer på sociale medier, events på selve MCH Arena, tilbud på de tre hoteller for loungens gæster og meget andet.

Aftalen går begge veje. FC Midtjylland kan nemlig i København holde sponsorevents og møder på Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Marriott Copenhagen.

 ”Bestemt ikke tilfældigt”
”Ønsket er naturligvis, at dette samarbejde mellem BCHG og FCM kaster mere af sig på den lange bane,” siger marketingdirektør i BC Hospitality Group, Morten Jensen, og tilføjer:

“Det handler om at gøre noget andet og tænke skævt. Det giver rigtigt god mening, og det er bestemt ikke tilfældigt, at BC Hospitality Group og FC Midtjylland har indgået samarbejde. BC Hospitality Group er en “københavnervirksomhed” men det til trods, deler vi værdier med FC Midtjylland: Vi er ambitiøse, nytænkende og sætter høje mål.

Vi tager turen til Jylland i det ydmyge håb, at vi kan gøre os fortjent til opmærksomheden fra vores jyske venner ved at give en lille smagsprøve på hvad BC Hospitality Group kan. Vi vil jo rigtigt gerne byde de gode jyder velkommen på vores fantastiske hoteller.”

Relaterede artikler:

Bella Center-koncernen får kommerciel direktør

Rekordår i Messecenter Herning

Københavns nye Hilton-hotel forsinket