BIG Travel åbner i Danmark

Country Manager Denmark Stefan Tarp.

Rejsebureaukoncernen BIG Travel Sweden AB udvider med kontor i København, som servicerer erhvervskunder hos BIG og hos det globale Radius Travel, der har danske Novo som storkunde.

Country Manager for Danmark er Stefan Tarp, som får ansvaret for opbygningen og ledelsen af den danske organisationen.

”Jeg er meget glad for, at vi nu har muligheden for at ekspandere til Danmark, og at Stefan Tarp har tilsluttet sig til BIG Travel. Han har en lang og gedigen baggrund i rejsebranchen og er kendt i Danmark for sine kvaliteter”, siger Jan-Anders Holmqvist, adm. direktør for BIG Travel.

”BIG Travel er en af Sveriges største rejsebureaukæder. I koncernen indgår også Resecity og sammen driver vi 33 rejsebureauer i Sverige. Vi har også virksomhed i Norge og Finland. Globalt har vi samarbejde med Radius Travel”.

Den danske medicinalgigant Novo Nordisk har efter små tre år sagt farvel til sit erhvervsrejsebureau for håndtering af koncernen i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Den danske afdeling af FCM Travel Solutions – det tidligere Travellink Corporate skiftes ud med Big Travel. På verdensplan ekspederes Novo Nordisks rejser af medlemmer af Radius Travel.