BIG Travel åbner i Danmark

Country Manager Denmark Stefan Tarp.

Rejsebureaukoncernen BIG Travel Sweden AB udvider med kontor i København, som servicerer erhvervskunder hos BIG og hos det globale Radius Travel, der har danske Novo som storkunde.

Country Manager for Danmark er Stefan Tarp, som får ansvaret for opbygningen og ledelsen af den danske organisationen.

”Jeg er meget glad for, at vi nu har muligheden for at ekspandere til Danmark, og at Stefan Tarp har tilsluttet sig til BIG Travel. Han har en lang og gedigen baggrund i rejsebranchen og er kendt i Danmark for sine kvaliteter”, siger Jan-Anders Holmqvist, adm. direktør for BIG Travel.

”BIG Travel er en af Sveriges største rejsebureaukæder. I koncernen indgår også Resecity og sammen driver vi 33 rejsebureauer i Sverige. Vi har også virksomhed i Norge og Finland. Globalt har vi samarbejde med Radius Travel”.

Den danske medicinalgigant Novo Nordisk har efter små tre år sagt farvel til sit erhvervsrejsebureau for håndtering af koncernen i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Den danske afdeling af FCM Travel Solutions – det tidligere Travellink Corporate skiftes ud med Big Travel. På verdensplan ekspederes Novo Nordisks rejser af medlemmer af Radius Travel.

x

Læs Også

Mange gode minder om Prins Henrik

Jørgen Mangor, der gennem 40 år var VIP-chef i Københavns Lufthavn, mødte Prins Henrik over 100 gange. ”Et stort menneske er gået bort,” siger han.

Hotelkæde får ny marketingdirektør

Efter posten har været ubesat et halvt års tid, er en af Danmarks største hotel- og konferencekæder nu klar med sin nye marketingdirektør.

WoCo skal igen have ny finansdirektør

Efter et år på posten i Wonderful Copenhagen stopper den nuværende finansdirektør for at blive medstifter af en ny virksomhed.

Dødsfald i den danske rejsebranche

Jørn Mikkelsen, billetchef i Holstebro RejseCenter, er afgået ved døden i en alder af kun 62 år.

Kendt rejsebrancheprofil får nyt topjob

Efter 11 år i et af Danmarks største erhvervsrejsebureauer har bureauets nok mest kendte profil fået nyt job i et andet kendt selskab i rejsebranchen.

Farvel til kendt hotelchef i stor hotelkæde

Regionsdirektøren for tre First-hoteller i København er stoppet. Afløseren er på plads og er hentet fra et københavnsk hotel.