Billigst fra Newcastle via Spanien til London

Joe Furness Facebook-billede fra stranden på Menorca.

Englænderen Joe Furness har lavet et opslag på Facebook, hvor han beskriver, hvordan han sparede 333 kroner ved at flyve fra Newcastle via Spanien til London, fordi det var meget billigere end togbilletten.

Joe Furness skriver på Facebook: Newcastle – London med tog 78,50 pund (659 kroner). Newcastle – Menorca med fly 15,99 pund (135 kroner), Menorca – London med fly 10,99 pund (93 kroner), Billeje på Menorca 7,50 pund (65 kroner) og ’Sex on the Beach’-cocktail 4 pund (33 kroner).

”Jeg kan tilbringe en nat på en spansk ø, leje en bil, drikke en cocktail, flyve tilbage til London og stadig spare 40 pund (338 kroner)”.

Han fik idéen, fordi han havde en ekstra dag, inden han skulle besøge sine venner i London. Og så fandt han flybilletter med ophold på den spanske ø Menorca i 12 timer. Her lejede han en bil, som han også overnattede i og fik sig en ‘Sex on the Beach’-cocktail og sparede alligevel sammenlagt 338 kroner.

Det skriver den britiske avis Metro ifølge ekstrabladet.dk.

”Jeg fløj til Menorca med Thomas Cook. Jeg fandt en lækker strand på øen, lejede en bil og fik mig en cocktail. Jeg overnattede i bilen, og så fløj jeg dagen efter til London for at besøge mine venner”.