En Boeing B737 fra Airseven fra Travelheart Family holder klar til afgang i Billund Lufthavn. PR-foto: Billund Lufthavn.

Billund Lufthavn: 30.000 passagerer på vinterferie

Vestdanmarks internationale lufthavn forventer høj rejseaktivitet i forbindelse med vinterferien. Nogle af mest populære destinationer er London, Oslo, Milano, Salzburg og Gran Canaria.

Selvom vinterferien ikke er årets mest travle periode, er der alligevel mange flypassagerer, der skal på ferie udenlands fra Billund Lufthavn.

I en pressemeddelelse skriver lufthavnen, at størstedelen rejser afsted inden uge syv begynder, og lufthavnen forventer 30.000 rejsende i terminalen alene fra torsdag til søndag i uge seks. Det er høj rejseaktivitet på niveau med sidste år, oplyses det.

Jesper Klausholm, lufthavnens direktør for ruteudvikling, marketing og kommunikation, ser frem til at få terminalen fyldt med rejsende:

”Vi forventer travlhed på niveau med sidste år, der vil i nogle perioder være pres på, men vi er godt rustet til at håndtere den travlhed,” siger han.

Kom i god tid
I Billund Lufthavn er KLM til Amsterdam, Lufthansa til såvel Frankfurt som München og de mange andre netværksselskaber blandt de attraktive flyruter, fordi de åbner op til hele verden.

”Vi ser fortsat en stor fremgang på netværksselskaberne. Vinterferie med koldere klima som Milano (ved rejser til de italienske alper) og Salzburg hitter for de skirejsende, Gran Canaria og de Kanariske Øer er igen blandt de mest populære varme destinationer, og så topper London på citybreak,” siger Jesper Klausholm.

Lufthavnen anbefaler at komme i god tid – og skal man have skistøvler, ski og lignende med på flyvningen, skal den slags stor bagage være booket i forvejen gennem ens rejsebureau eller flyselskab, oplyser lufthavnen.

Billund Lufthavn er også begyndt at kigge frem mod sommersæsonen. Top fem over de mest populære charterdestinationer er lige nu: Mallorca, Antalya, Kreta, Rhodos og Malaga.

 

Relaterede artikler:

Op imod 10 procent passagertilbagegang i Billund Lufthavn

Billund Lufthavn: Ferie for Alle er vores rejsemesse

Kendt limousine-virksomhed åbner afdeling i Billund Lufthavn