Arkivpressefoto fra Avis.

Biludlejningsgigant klar med digital check-in

Avis Budget Group lancerer nu Digital Check-In i hele i Europa. Muligheden sikrer ifølge biludlejningsselskabet en mere kontaktfri, fleksibel og hurtig lejeoplevelse.

Ønsket bag Digital Check-In er at øge sikkerheden og trygheden for kunder og medarbejdere, oplyser Avis Biludlejning i en pressemeddelelse og tilføjer: Samtidig kan kunder gratis ændre og afbestille reservationer frem til 15. december i år.

Aflyste rejser og et fortsat fokus på sikkerhed og rengøring kan skabe usikkerhed i forbindelse med billeje. Derfor har Avis Budget Group tilføjet en række tiltag for at forbedre netop rengørings- og sikkerhedsprocedurer, så kunderne kan booke og køre med større tryghed og sikkerhed, oplyser Avis Biludlejning.

Med Digital Check-In giver Avis kunderne mindre tid i skranken, når de lejer og henter et køretøj hos Avis og Budgets udlejningsstationer i Europa.

Med Digital Check-In får kunderne mulighed for at indtaste deres kontaktoplysninger, kørekort-informationer, tilpasse lejen og foretage tilkøb af produkter og tjenester på forhånd, inden de ankommer til udlejningsstationen, hedder det.

Adgang via tre muligheder
Kunderne får adgang til Digital Check-In på tre måder:

Kunder, der reserverer en bil online på Avis’ eller Budgets hjemmeside, kan lave digital check-in, så snart reservationen er bekræftet. Digital Check-In kan tilgås via et link i reservations-e-mailen. Eller: Kunder med en eksisterende reservation kan også få adgang til Digital Check-In ved at klikke på indstillingen ‘Administrer min reservation’ på Avis’ eller Budgets hjemmeside.

I pressemeddelelsen siger Andrew Smith, direktør for Avis Danmark: ”Digital Check-In lanceres i forlængelse af vores loyalitetsprogram Avis Preferred og er ét af en række tilbud, vi tilbyder vores kunder for i højere grad at kunne give dem en kontaktfri lejeoplevelse.

Den nye funktion minimerer kontakten med andre mennesker, reducerer tiden ved skranken og sikrer, at vores kunder hurtigere får adgang til den lejede bil. På den måde vil vores kunder både se og føle en forskel, når de lejer bil hos udlejningsstationerne i Danmark og i resten af Europa,” siger Andrew Smith.

Avis fjernede i marts bindingerne på reservationer og gav dermed kunderne mulighed for at ændre eller helt aflyse reservationer gebyrfrit. Nu forlænger udlejningsselskabet dette tiltag til 15. december.

Samtidig tilbagebetaler Avis det fulde beløb for billejen til kundernes bankkonti i tilfælde af en aflysning.

Relaterede artikler:

Hertz Danmark gør kendt profil til ny direktør

Danskerne lejer flere biler denne sommer

Biludlejer køreklar med gode råd til billigere billeje