Sunprime Atlantic View på Gran Canaria er et af de hoteller, hvor Spies vil teste tilbuddet om at forhåndsbooke solstole. Hotellet er et voksenhotel med en aldersgrænse på 16 år. Foto: Spies.

Book din foretrukne solstol på forhånd

I efteråret åbnede Spies for muligheden af at forhåndsbooke sit favoritværelse på flere af selskabets koncepthoteller. Det er en succes. Nu kommer en ny tjeneste: Book din foretrukne solstol inden du rejser.

Hele Thomas Cook Group, Spies moderselskab, arbejder med at udvikle nye serviceydelser, som kan gøre ferierejsen til ’de bedste uger på året’. Der åbnes for booking af de første solstole i slutningen af februar. I første omgang testes solstol-bookingen på to udvalgte hoteller: Sunprime Atlantic View på Gran Canaria og Sentido Buganvilla Hotel & Spa på Fuerteventura.

”I løbet af sommeren vil yderligere 30 hoteller tilbyde den nye service. Vi arbejder på at fjerne momenter, som kan skabe irritation hos nogle af vores gæster. At kunne bestille en solstol i forvejen er et eksempel på en løsning”, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Poolkort til bestillingen
Seks dage inden afrejse modtager de gæster, som har bestilt hotel med mulighed for at booke solstole, en mail med et poolkort med en oversigt over placeringen af de ledige solstole. Med i mailen er også et ’kompas’, så man let kan se hvornår på døgnet, stolene står i sol eller skygge.

”10-20 procent af hotellernes solstole vil kunne bookes på forhånd til en pris af 25 Euro (186 kroner) – og det uanset længden på ens ferie. De forhåndsbookede solstole kan ikke benyttes af andre gæster. De øvrige solstole vil som altid kunne anvendes uden omkostninger”, siger Torben Andersen.

Et rundspørge blandt 10.200 deltagere i Spies’ rejsepanel har vist, at 25 procent er interesserede i at kunne forhåndsbooke en solstol. Af dem vil 39 procent helst booke en solstol med udsigt mod havet, men tæt ved poolen, mens 17 procent gerne vil ligge afsides i skyggen under et træ.

Relaterede artikler:

Spies har stor vækst med rutefly

Spies får nyt voksenhotel på Kos

Spies får nye ferieresorts i Kap Verde