Indflyvningen til en sydeuropæisk destination set fra cockpittet på et fly fra Great Dane Airlines. PR-foto.

Bravo Tours i millionaftale med Great Dane Airlines

Aftale mellem Bravo Tours og Great Dane Airlines skal sende 65.000 chartergæster afsted gennem sommeren med op til 24 afgange fra Billund, Aalborg og København til Sydeuropa.

De 65.000 planlagte Bravo Tours-gæster er 15.000 flere end Great Dane Airlines sidste år havde kontrakt om at flyve for Bravo Tours.

Sidste sommersæson havde Great Dane Airlines med hjemmebase i Aalborg Lufthavn kontrakter om at flyve cirka 250.000 gæster for mindst ti danske rejsearrangører, heraf omkring 50.000 med Bravo Tours. Så meget blev det ikke på grund af coronakrisen.

Great Dane Airlines’ brasilianske Embraer 195 jetfly har hver plads til 118 passagerer.

Men nu har Bravo Tours og Great Dane Airlines netop underskrevet en ny kontrakt på et trecifret millionbeløb for sommersæsonen, oplyser Bravo Tours i en pressemeddelelse.

”Verden er lukket, men sådan bliver det forhåbentligt ikke ved med at være. Slet ikke, hvis man spørger Bravo Tours og Great Dane Airlines, der nu sammen har indgået en storaftale til størstedelen af Bravo Tours’ rejsemål for sommeren 2021. Aftalen lyder på 24 ugentlige afgange fra både Aalborg, Billund og København,” oplyses det.

De administrerende direktører for Bravo Tours, Peder Hornshøj, til venstre, og Thomas Hugo Møller fra Great Dane Airlines, på arkivpressefoto.

Har samarbejdet fra starten
”I Great Dane Airlines glæder vi os over, at vi igen skal have Bravo Tours om bord. Vi har arbejdet sammen i to år nu – lige fra vi sendte de første fly på vingerne, og det er gået rigtig godt. Det er dejligt at have en storkunde, som går op i de samme værdier som os. Derfor glæder vi os til en sommer med fly i luften og rigtig god, dansk service,” siger Thomas Hugo Møller, administrerende direktør i Great Dane Airlines i pressemeddelelsen.

Og fra Bravo Tours siger administrerende direktør og medejer af charterarrangøren, Peder Hornshøj: ”Vi, og ikke mindst vores gæster, er vildt glade for at flyve med Great Dane Airlines. Det er nyere, komfortable fly, hvor man sidder to i hver side og har god plads. Derudover taler de dansk ombord og leverer en fantastisk og gedigen service hver gang. Den service glæder vi os til at give videre til vores gæster.”

Det er op til Udenrigsministeriet
Aftalen mellem Bravo Tours og Great Dane Airlines sender cirka 65.000 passagerer afsted hen over sommeren til ti destinationer i Spanien, Grækenland, Italien, Portugal og Bulgarien. Begge direktører er dog klar over, at aftalen kan ændre sig.

”Der er én ting, vi ikke er herre over, og det er, hvornår verden igen åbnes op. Det er op til Udenrigsministeriet, men vi håber selvfølgelig, at lave smittetal, coronapas, vacciner og test er med til, at vi også i år kan få gang i vores forretninger igen og ikke mindst sende mange danskere syd på til sommer,” siger Peder Hornshøj.

Relaterede artikler:

Coronakrisen fjernede fire ud af fem charterrejser

DAT vil igen flyve sommercharter

SAS og Apollo i ny milliardaftale

Afventer mulig forlængelse af Vietnam-eventyr