Arkivfoto fra Billund Lufthavn med fly fra Norwegian.

Bravo Tours lander stor aftale med Norwegian

Norwegian og Jet Time skal i næste års sommersæson flyve hovedparten af Bravo Tours’ gæster fra Billund, København og Aalborg. Charterbureauet vil beskæftige et Norwegian-fly i Billund.

Efter konkursen hos familiemedlemmet Primera Air i oktober, skulle Danmarks fjerdestørste charterrejsebureau, Bravo Tours, finde et eller flere flyselskaber til sine gæster den kommende sommersæson. Løsningen blev Norwegian og danske Jet Time. I alt forventer Bravo Tours cirka 135.000 gæster næste år, heraf 90.000 i sommerhalvåret.

Af disse bliver op mod 53.000 fløjet med Norwegian, primært fra Billund Lufthavn, mens Jet Time skal transportere omkring 32.000 fra København, Billund og Aalborg. Cirka 60 procent af Bravo Tours’ gæster flyver til og fra Billund, 30 procent benytter København, mens de sidste ti procent flyver til og fra Aalborg Lufthavn.

Bravo Tours har netop landet en ny storaftale med Norwegian, der reserverer et helt fly til Bravo Tours fra Billund Lufthavn, oplyser charterrejsebureauet.

”Jeg er vanvittig glad for, at vi fremover kan byde vores gæster velkommen i samarbejde med Norwegian og Jet Time. Vi har brugt de seneste måneder på at finde de helt rigtige samarbejdspartnere, der kan levere den høje kvalitet og service, vi gerne vil stå for og har været vant til,” siger administrerende direktør i Bravo Tours, Peder Hornshøj, i pressemeddelelse.

Bravo Tours er Danmarks fjerdestørste charterrejsebureau, kun overgået af Spies, TUI og Apollo Rejser.

Har chartret helt fly hos Norwegian
Bravo Tours har tidligere samarbejdet med Norwegian om rejser fra Københavns Lufthavn, men det bliver første gang, at Bravo Tours og Norwegian indgår samarbejder af denne størrelse fra Billund Lufthavn.

”Vi har chartret et helt fly hos Norwegian, som skal flyve til og fra Billund. Det er den lufthavn, vi har flest rejsende fra, og derfor er vi glade for, at vi er med til at Norwegian nu får større vægt i Billund, og vi på den måde også er med til at styrke lufthavnen,” siger Peder Hornshøj.

I pressemeddelelsen fra Bravo Tours, siger Frank Nordbjerg Olesen, salgschef for Norwegian i Danmark, blandt andet: ”Vi glæder os til at byde de mange Bravo Tours-passagerer velkommen ombord.  Samtidig ser vi frem til at øge vores operation ganske betragteligt i Billund.”

Flest med Norwegian fra Billund
Bravo Tours og Norwegian starter samarbejdet fra Billund Lufthavn til april næste år. Norwegian skal flyve til langt størstedelen af Bravo Tours’ sommerrejsemål, blandt andet Kreta, Kos, Algarve i Portugal, Azorerne, Mallorca, Costa del Sol og Rhodos.

Til STANDBY.dk siger Peder Hornshøj: ”Vi er vanvittig glade over at have vores flykontrakter på plads – det så lidt håbløst ud på et tidspunkt, men nu har vi kontrakter med to stærke og skarpe flyselskaber, Norwegian og Jet Time. Vi kan sagtens spejle os i den kvalitet, punktlighed og kundetilfredshed, Norwegian og Jet Time leverer. Og selv om Norwegian er et norsk flyselskab, går vi ud fra, at hovedparten af besætningsmedlemmerne på flyvningerne fra for eksempel Billund vil være danskere.”

Bravo Tours’ 3. størst hos Jet Time
I næste års sommerprogram skal 32.000 gæster fra Bravo Tours flyve med Jet Time fra dets hovedbaser i København, Billund og Aalborg.

Med den nye aftale bliver Bravo Tours tredjestørste kunde i chartersegmentet hos Jet Time og vil i sommeren 2019 udgøre 20 procent af det danske selskabs samlede charterproduktion ud af Danmark, oplyser Jet Time.

Sammenholdt med Jet Times’ øvrige charteraktiviteter på det danske marked betyder det, at godt hver fjerde charterpassager fra danske lufthavne i sommersæsonen 2019 skal flyve med Jet Time, oplyser flyselskabet. Kun TUI og Spies er større charterkunder hos Jet Time.

 Relaterede artikler:

Bravo Tours får Jet Time som næststørste flyselskab

Spies konsoliderer førstepladsen i Danmark

Stor rejsekoncern afviser købshenvendelser