Delta Air Lines starter på en frisk

Hermed er Delta klar til at tage konkurrencen op med både ruteselskaber og lavprisselskaber. Delta har en konkurrencedygtig omkostningsstruktur, et globalt netværk, ny fokus på kundeoplevelsen og medarbejdere med økonomisk interesse i virksomhedens fremtid.

Blandt de resultater, Delta har opnået i de 19 måneder i betalingsstandsning, er en besparelsesplan, som hurtigere end planlagt sikrer 16 milliarder kr i besparelser årligt – en international ekspansion med over 60 nye ruter siden efteråret 2005 – de seneste fire kvartaler med overskud på driften, heraf 800 millioner kr i første kvartal 2007 – reduceret gæld fra 92 milliarder kr i juni 2005 til 42 milliarder i 2007 – nået de laveste administrationsomkostninger (ikke medregnet brændstof) blandt ruteselskaberne.

Deltas CEO Gerald Grinstein: ”I dag er en historisk dag for Delta Air Lines. En dag som kun har været mulig på grund af medarbejdernes hårde arbejde. Delta er med stor succes transformeret til overskudsgivende selskab, med forbedrede kundeoplevelser, et udvidet internationalt rutenetværk, og vi har skabt en platform for fremtidig succes. Jeg er helt overbevist om, at Delta igen vil indtage sin placering blandt branchens absolutte ledere.”

”I stedet for kun at fokusere på udgiftssiden har Delta benyttet Chapter 11 processen til at transformere ethvert aspekt af forretningen, og skabt en platform for langsigtet succes, der kan modstå branchens ustabilitet”, udtaler Edward Bastian, Deltas finansdirektør. ”Med en ’best-in-class’ omkostningsstruktur, forbedret indtjening og et stærkt finansielt fundament forlader Delta Chapter 11 som et styrket selskab.”

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.