Vi havde tre gode kandidaterDer var tre om buddet på den store kontrakt om at klare alle statens indkøb af rejser og en væsentlig del af hotellerne de næste tre år.

Via Travel, som i dag sidder på 2/3 af budgettet, mistede det hele til Carlson Wagonlit Travel, der fra marts overtager en kontrakt på op mod 400 mio. kr. om året de næste tre år.BCD Travel var også med i licitationen og endte med plus minus nul, eftersom bureauet ikke havde en bid af den ordre i forvejen.“Det var tre gode og velkvalificerede bureauer, som bød på ordren. Vores udbudsmateriale var meget grundigt, og det kunne de tre godt matche. Til sidst måtte vi vælge den kombination af kompetence og pris, som ledte frem til vinderen, ” siger kontorchef Martin Præstegaard (foto) til Take Off.Aftalen gælder i tre år og kan forlænges to gange et år, og noget meget væsentligt er, at de statslige institutioner er forpligtet til at overholde aftalen i kontraktens levetid.

Det har det knebet ret så meget med i den gamle SKI-aftale, hvor også kommunernes var med.“Der er mange lange rejser, som ikke er med i aftalerne med flyselskaberne. Hvordan med alle rejser uden for, kan de handles gennem hvilket som helst bureau?”“Nej, det kan de ikke, ” siger Martin Præstegaard. “Al statens rejseaktivitet går fra 1. marts – men vi bruger dog nogle måneder til indkøring – går i fremtiden gennem vores partner i CWT.”-ejv

Skrevet af