Pilotformand i turbulens

Den 52-årige Mogens Holgaard, formand for Dansk Pilotforening, har oplevet en del turbulens den seneste uges tid, efter at han startede mandag med at sende en pressemeddelelse ud, hvor han beskyldte SAS Cargo for at begå ulovligheder og SAS for at spekulere i ulovligheder.

Ifølge Børsens kilder opfattes Mogens Holgaard normalt som en høflig og rar person, men på det seneste har hans handlinger virket meget overraskende. Krisen i luftfartsselskabet mellem piloterne og ledelsen i SAS har bevirket, at der ikke længere er solidaritet med piloterne fra de øvrige ansatte i SAS.

Lige så dygtig som Mogens Holgaard er til at klare kriser i luften, som pilot, lige så dårlig mener kritikere, at han er til at klare kriser på landjorden. Mens andre nævner, at det også er første gang piloterne virkeligt er i krise.

(Børsen 24.2. 2006)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.