Ny business class-strategi fra Delta

De første fire, ud af 75, nyistandsatte Boeing 767-300ER maskiner flyver pt. på internationale ruter. Dette gælder også 11 nye ruter på tværs af Atlanten, alle lanceret siden marts, og endnu fire 767-300ER maskiner forventes at være klar ved udgangen af juni.

Deltas resterende 67 internationale Boeing 767-300ER, 767-400ER og 777-200-maskiner vil blive tilpasset næste sommer. Som et led i opgraderingen har Delta forbedret deres populære sovesæder til 152 cm benplads og en bredvinklet hvilestol med mulighed for højere hvilestilling til benene, bedre hovedstøtter og borde, samt in-seat strømforsyninger til bærbare computere.

Derudover stiller Delta selskabet et nyt digitalt underholdningssystem til rådighed på forlangende fra kunder, der flyver på den nye BusinessElite class. Systemet rummer mere end 20 premierefilm og populære klassiske film, et stort udvalg af TV-programmer, en bred vifte af musik og et følge på 12 videospil.

”Vi fornyer hele den internationale rejseoplevelse for vore kunder. Fra mere komfortable sæder i rent læder og renere, lysere kabiner til unikke BusinessElite tilbud, der også omfatter vores oprindelige prisvindende samling af vine, den eksklusive verdensklasse mad fra Michelle Bernstein og et bredt udvalg af underholdning ombord,” siger vicedirektør for marketing hos Delta, Joanne Smith.

Skrevet af