‘Camping i Bella’ bliver til ‘FRI 2018’

Camping & Outdoor messen ‘FRI 2018’ holdes 19.-21. januar 2018 i i Bella Center Copenhagen.
Foto: Niclas Jessen for VisitDenmark.

Den 19.- 21. januar 2018 slår Bella Center Copenhagen igen dørene op til Danmarks største campingmesse, som udvider med et nyt outdoor element og derfor omdøbes til ‘FRI 2018’.

Søren Lindquist, udstillingschef i Bella Center Copenhagen glæder sig til at præsentere FRI 2018, der allerede har vokseværk: ”Vi vil give publikum en kvalitetsoplevelse af de seneste nyheder inden for camping og outdoor universet på én og samme gang. Derfor vil FRI 2018 byde på både spændende nyheder inden for campingvogne, autocampere, telte, campingudstyr og campingrejser samt inspiration til spændende campingdestinationer, og samtidig sætte fokus på outdoor udstyr, beklædning og aktiviteter.”’

‘Messen krydres med aktiviteter med kobling til fritidslivet, så uanset om man er glødende campist eller passioneret outdoor person, så er FRI 2018 et oplagt sted at lade sig underholde”.

FRI 2018 er pt. den eneste messe af sin slags øst for Storebælt og blev i 2017 initieret af Bella Center Copenhagen på opfordring af Camping Branchen – den officielle danske sammenslutning af fabrikanter, importører, forhandlere og udlejere af campingudstyr – med henblik på at (gen-)etablere en platform i Østdanmark for både udbydere og brugere af camping og outdoor produkter.

Flot besøg på campingudstilling

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.