Troels Hansen forlader direktørstolen i Sun Tours for at starte egen virksomhed. Foto: Sun Tours.

Direktør stopper i charterbureau

Direktøren for Bravo Tours-ejede Sun Tours stopper; i stedet skal han drive sit nystiftede konsulentfirma. Den nye direktør er ikke udpeget, men kommer fra Bravo Tours’ egne rækker.

(Artiklen er blevet opdateret med citater fra Troels Hansen)

32-årige Troels Hansen forlader direktørstolen i det aarhusianske charterrejsebureau Sun Tours, som Bravo Tours købte i 2015. Fremfor skal Troels Hansen med sin nye partner, Mikael Munk, drive firmaet Salgskompagniet.dk

Troels Hansen kom i sommeren 2012 til Bravo Tours som salgschef, og blev i marts sidste år direktør for Sun Tours. Det skete i forbindelse med et generationsskifte for Sun Tours’ to stiftere, Lars Glavind og Jørgen Fast, der ledede virksomheden fra starten i 1985 til salget til Bravo Tours 30 år senere.

Troels Hansen skrev mandag i en mail om sit farvel til Sun Tours: ”Efter syv gode år i Bravo Tours og Sun Tours er tiden nu inde til nye udfordringer og opgaver. Salgskompagniet.dk tilbyder løsninger indenfor ledelse og kultur, forretningsudvikling, ”train the trainer” og, som navnet antyder, ikke mindst salg og performance.”

Bagefter sagde han til STANDBY.dk: “Peder (Bravo Tours-direktør Peder Hornshøj, red) og jeg har haft et forløb et stykke tid i forbindelse med, at jeg gerne ville stoppe. Jeg har altid gerne ville have mit eget og har trang til at skabe noget selv. Men jeg ville også gerne gøre tingene færdig hos Sun Tours.

Jeg har været ekstremt glad for at være med hos Bravo Tours og Sun Tours. Jeg stopper når Sun Tours er klar til, at jeg stopper, men jeg skal være med på Ferie for Alle til februar i Herning. Det handler om at lukke døren ordentligt, for jeg har haft en fantastisk tid i Bravo Tours og er meget ydmyg over at have været med i den del af processen,” siger Troels Hansen.

Ny direktør kommer fra Bravo Tours
Peder Hornshøj, administrerende direktør for Bravo Tours, Danmarks fjerdestørste charterarrangør, oplyser til STANDBY.dk, at man “indenfor en månes tid” vil oplyse navnet på den nye direktør for Sun Tours. ”Den nye direktør kommer fra Bravo Tours,” siger Peder Hornshøj og tilføjer:

”Troels Hansen stopper i Sun Tours med udgangen af februar. Jeg ønsker Troels held og lykke fremover, jeg ved at han gerne ville stå på egne ben. Troels er meget entreprenant og vil gerne prøve kræfter med sig selv.

Troels har gjort et fantastisk arbejde med Sun Tours, der kører videre som hidtil under sit eget navn som et stærkt selvstændigt varemærke – og som næste år forventer cirka 35.000 gæster. Jeg er ærgerlig over at skulle sige farvel til Troels, han er dygtig og har vendt Sun Tours rundt fra at være en halvsløj forretning,” siger Peder Hornshøj. Han er i øvrigt med Brain Board, rådgivningsgruppen bag Salgskompagniet.dk

Relaterede artikler:

Stor rejsekoncern afviser købshenvendelser

Atter klar til ski på nichedestination

Villa-ferie er blevet hit for rejsebureau