Signe Thorup, kommunikationschef på Hotel d’Angleterre i København, står med sin kæreste, tømrer- og snedkeruddannede Kenn Harboe Christensen bag det nye køkkenfirma Køkkenhavn. Fremsendt PR-foto.

Chef på dansk luksushotel med i nyt møbelfirma

Hotel d’Angleterres kommunikationschef går på deltid for med sin snedker-uddannede kæreste at starte deres nye firma med et køkkenkoncept, ”der ikke går i ét med væggene.”

Signe Thorup har siden 2013 været kommunikationschef på et af Danmarks fineste hoteller, d’Angleterre på Kgs. Nytorv i København. Men fra næste måned går hun på deltid for at stå for kommunikation, administration, projektstyring og salg i det nye firma Køkkenhavn.

Bag det står hendes kæreste, tømrer- og snedker uddannede Kenn Harboe Christensen. Om projektet med Køkkenhavn siger Signe Thorup til STANDBY.dk:

”Kenn er en dygtig håndværker og en stor æstetikker. Hans køkkenkoncept, som er delvist inspireret af den kendte finske arkitekt Alvar Aalto, tager udgangspunkt i de rene skandinaviske linjer og bruger nogle de bedste materialer. Vi viste hans prototyper for vores indre netværk, der var begejstrede. Og således opstod drømmen om Køkkenhavn. Så da jeg fik mulighed for at gå ned i tid på d’Angleterre, blev Køkkenhavn en realitet. Firmaet har adresse på Frederiksberg og værksted i Horsens,” siger Signe Thorup.

Individuelle køkkener ”uden laveste fællesnævner”
Køkkenhavn, der fremviser nogle af sine produkter og muligheder via hjemmesiden koekkenhavn.dk, vil udover køkkener også tilbyde møbler til badeværelser og skræddersyede skabe.

”Der er et stort og blomstrende marked for individualitet, skræddersyede løsninger og godt håndværk,” siger Signe Thorup og fortsætter: ”Køkkenhavn er til de, som ikke vil have et laveste-fællesnævner køkken, der er så hvidt, at det går i ét med væggene.”

Signe Thorup, der er er cand. comm. fra Roskilde Universitet, kom til d’Angleterre med en fortid hos SAS, hvor hun var seks år, indtil hun blev hentet til daværende Sterling Airlines. Efter Sterlings konkurs blev hun Cimber Sterlings kommunikationschef.

Det blev til fire turbulente år, indtil konkursen ramte Cimber Sterling. Efter Cimbers konkurs kom Signe Thorup til Dansk Shell som senior rådgiver, inden hun vendte tilbage til rejsebranchen og d’Angleterre i 2013.

Relaterede artikler:

Dansk luksushotel skal finde ny salgschef

Investerer milliarder i nye danske hoteller

Berømt københavnerhotel tilbyder tur med hestevogn