Chefskifte er godt stof

Magni Arge.

Magni Arge.

VOR EGEN VERDEN: Når et flyselskab skifter topchef i Norden er interessen høj. Og det samme er tilfældet ved et formandsskifte i en betydende fagforening. Det fremgår af læsertallene på standby.dk i den forrige uge.

Personstof i en avis eller på en webside påkalder sig altid stor interesse. Levende mennesker, kort sagt. Således også på standby.dk i uge 47 her på siden.

Helt i top var nyheden om, at Magne Arge træder tilbage som chef for Atlantic Airways på Færøerne og afløses af en kendt SAS profil, Jørgen Holme, som senest har været kendt som den danske direktør for Diners. Det job levede imidlertid ikke op til hans forventninger i en tid, da kreditkortselskabet sammen med ejerne er ved at finde ud af, hvor det egentlig skal befinde sig i fremtiden.

Nu blev det så tilbage til luftfarten. Det samme sted, som en stormomsust fagforening fik ny formand, nemlig i SAS kabineforening. En såkaldt solonyhed her på siden, som blev den tredje mest læste.

Læserne top ti liste så sådan ud: 1. Chefskifte i Atlantic Airways, 2. Arabisk flyboom bekymrer i Europa og USA, 3. Ny formand for SAS kabinen, 4. JetTimes flotte årsregnskab, 5. Fælles direktør i SAS Ground Handling, 6. Kvindernes succes med bureau i Holbæk, 7. Air Canada skifter nordisk slagschef, 8. Indien lemper visa regler for nogen, 9. Fra fantasiens overdrev(klumme), 10. Vigtig rejsemesse uden dansk deltagelse i London.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.