Chefskifte er godt stof

Magni Arge.

Magni Arge.

VOR EGEN VERDEN: Når et flyselskab skifter topchef i Norden er interessen høj. Og det samme er tilfældet ved et formandsskifte i en betydende fagforening. Det fremgår af læsertallene på standby.dk i den forrige uge.

Personstof i en avis eller på en webside påkalder sig altid stor interesse. Levende mennesker, kort sagt. Således også på standby.dk i uge 47 her på siden.

Helt i top var nyheden om, at Magne Arge træder tilbage som chef for Atlantic Airways på Færøerne og afløses af en kendt SAS profil, Jørgen Holme, som senest har været kendt som den danske direktør for Diners. Det job levede imidlertid ikke op til hans forventninger i en tid, da kreditkortselskabet sammen med ejerne er ved at finde ud af, hvor det egentlig skal befinde sig i fremtiden.

Nu blev det så tilbage til luftfarten. Det samme sted, som en stormomsust fagforening fik ny formand, nemlig i SAS kabineforening. En såkaldt solonyhed her på siden, som blev den tredje mest læste.

Læserne top ti liste så sådan ud: 1. Chefskifte i Atlantic Airways, 2. Arabisk flyboom bekymrer i Europa og USA, 3. Ny formand for SAS kabinen, 4. JetTimes flotte årsregnskab, 5. Fælles direktør i SAS Ground Handling, 6. Kvindernes succes med bureau i Holbæk, 7. Air Canada skifter nordisk slagschef, 8. Indien lemper visa regler for nogen, 9. Fra fantasiens overdrev(klumme), 10. Vigtig rejsemesse uden dansk deltagelse i London.

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.