Comeback til flyvefisken og frikadellen

Thomas Cook Airlines Scandinavia (det tidligere MyTravel Airways), har bøjet sig for noget, der nærmest ligner et folkekrav: Flypassagerer kræver flyvesilden, frikadellen og leverpostejen tilbage på rejsen hjem fra sydens sol.

Selvom charterrejsen har fået danskerne til at elske det spanske, græske og tyrkiske køkken, ser rigtig mange frem til at få serveret en dansk platte med tilhørende rugbrød på hjemrejsen, mener flyselskabet.

”Hidtil har vi fået lavet vores hjemrejsemad i flykøkkener i udlandet. Her har man ikke formået at ramme den rigtige smag på de enkelte dele af platten, hvorfor vi de seneste år i stedet har serveret f.eks. kylling og pasta på hjemrejsen. Nu har vi imidlertid besluttet, at tage hjemrejsemaden med fra Danmark, og nu kan 150.000 danskere, der skal på sommerferie i år fra København, Billund og Aalborg, glæde sig til en typisk dansk frokost som afslutning på nogle gode kulinariske oplevelser i ferielandet,” siger informationschef Torben Andersen fra Thomas Cook Airlines Scandinavia.

Skrevet af Simon Jørgensen