Comwell overtager Centralværkstedet og Smedien

comwell_aarhusHOTELLER: Comwell Aarhus overtager oplevelseshuset Smedien og eventstedet Centralværkstedet. Siden åbningen af Comwell Aarhus i 2014 har de haft et tæt samarbejde.

I DSBs gamle værkstedsbygning bag det nye Comwell Aarhus ligger Centralværkstedet. Et sted for både konferencer, messer og intimkoncerter. Dette og oplevelseshuset Smedien bliver nu en del af Comwell Aarhus.

”Jeg er meget stolt over det, vi har skabt på Centralværkstedet og Smedien gennem de seneste fire år. Én af de afgørende årsager til vores positive udvikling har været den måde, Aarhus tog imod os og har støttet os gennem årene. Det glæder mig, at Comwell bliver den nye ejer af både Centralværkstedet og Smedien. Vi har haft et særdeles godt samarbejde, og vi er lige begejstrede for at bringe mennesker sammen i rammer, der både overrasker og inspirerer. Jeg er helt tryg ved at overlade roret til Comwell og glæder mig til at følge med på sidelinjen fremover”, siger Jürgen Frühwirth i en pressemeddelelse.

Hoteldirektør hos Comwell Aarhus, Flemming Poulsen, er også begejstret: ”Jeg er både spændt og stolt over at kunne tilbyde Comwells gæster en endnu bredere pallette af unikke rammer her i Aarhus nyeste bydel. Centralværkstedet og Smedien er anerkendte og innovative steder med fokus på kvalitet og skræddersyede løsninger. Jeg glæder mig til et endnu tættere samarbejde og er sikker på, at vi sammen kan udvikle spændende og unikke løsninger”, siger Flemming Poulsen.

Comwell overtager desuden alle medarbejdere.