Cruise-branchen venter fremgang

Det bliver selskabets tredje skib i den såkaldte Dream-klasse og ordren betyder, at Carnival Corporation har 13 skibe i ordre til levering i perioden fra januar 2010 til foråret 2012.

 

Samtidig er der forventninger om, at andre store ’spillere’ på krydstogtmarkedet følger efter med nye skibsordrer. Det gælder i første omgang Princess Cruises og MSC.

 

Carnivals ordre på sit nye 130.000 tons skib hos det italienske værft Fincantieri kommer samtidig med, at Passenger Shipping Association forudser en betydelig vækst i cruise-turismen allerede i 2010. Det nye skib søsættes i foråret 2012 og får plads til 3.960 passagerer, der får tilsvarende faciliteter som den nye Carnival Dream.

 

Fincantieri er lige nu i gang med at bygge Carnival Magic, et søsterskib til Carnival Dream. Magic sættes i drift i maj 2011.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.