Pressefoto fra Siemens Gamesa.

CWT får kontrakt med global gigant på 50 markeder

Siemens Gamesa indgår en global kontrakt med erhvervsrejsebureauet CWT på 50 markeder verden over. I Danmark bliver vindmøllegiganten en af CWT’s største kunder.

Siemens Gamesa har underskrevet ny global partnerskabsaftale med CWT, oplyser den verdensomspændende erhvervsrejsebureaukoncern i en pressemeddelelse.

I den siger skriver CWT, at Siemens Gamesa Renewable Energy, en global markedsleder på vedvarende energi, har tildelt CWT kontrakten om at håndtere Siemens Gamesas globale rejser, møder- og events, hotelaftaler og så videre. Det er sket efter CWT vandt en såkaldt RFP-udbudsrunde (request for proposal).

Kontrakten, hvis værdi ikke oplyses, gælder på 50 markeder verden over. Spansk-tysk ejede Siemens Gamesa har hovedkvarter i Spanien.

”Vi ønskede en enestående både global og lokal servicemodel på vores primære markeder kombineret med en stærk og fleksibel både offline- og online-bookingplatform,” siger Maria Gonzalez Larrainzar, Global Travel Manager hos Siemens Gamesa, og tilføjer: ”CWT mere end viste sin evne til at opfylde vores specifikationer – kombineret med at være stærk på områder som global tech-innovationer og en styrket oplevelse for vores rejsende.”

Kontrakten omfatter også Danmark
I samme pressemeddelelse siger Nick Vournakis, kundedirektør hos CWT, at man er stolte af, at skulle arbejde for Siemens Gamesa verden over.

”I et stadigt mere komplekst marked for erhvervsrejser, er vores mål at give Siemens Gamesa de værktøjer, ressourcer, services og informationer de behøver for at gøre processerne omkring deres rejser og møder både simple og mere strømlinede,” siger han og tilføjer:

”Dermed kan medarbejderne fra Siemens Gamesa fokusere mere på deres arbejde med vedvarende og bæredygtig energi.”

Torben Rodenberg, administrerende direktør for CWT i Danmark, oplyser til Standby.dk, at CWT i Danmark er blandt partnerne i den nye aftale mellem Siemens Gamesa og CWT: ”CWT i Danmark er med i aftalen og servicerer Siemens her i Danmark, det er vi stolte af, det er en af vores største kunder,” siger han.

 

Relaterede artikler:

Forbyder fly hvis rejsen kan køres i tog på otte timer

Det offentlige køber flybilletter for en milliard kroner

Rejsebureaudirektør får øget internationalt ansvar