Cykelkrydstogter med MSC Cruises

cykelkrydstogtMSC Cruises går ind i kampen om de aktive rejsende og lancerer 23 cykeludflugter i bl.a. Belfast, Amsterdam og Reykjavik. Der udlejes også cykler til passagererne, som kan tage ture på egen hånd.

”Cykeludflugterne er perfekte til at kombinere det bekvemme liv ombord med opdagelser i land”, siger Claes Tamm, direktør for MSC Cruises i Norden.

Der arrangeres 23 cykeludflugter under navnet MSC Bike Experience. Cykelpakkerne er knyttet til MSC Magnificas ruter i Nordeuropa.

Udflugterne omfatter 15-25 kilometers cykling på to til fire timer, inklusive stop for sightseeing og sværhedsgraden varierer.

Blandt udbuddet findes en tur langs Dovers klipper med storslået udsigt og pauser med britisk te eller øl. I Amsterdam sker cyklingen langs byens berømte kanaler, og i Nordirland går turen fra Belfasts storbyvrimmel til kunstnerbyen Whiteabbey.

Cykeludflugterne arrangeres i samarbejde med den italienske cykelfabrik Lombardo. Ud over de arrangerede cykelture, udlejes cykler til ture på egen hånd.