Choice Hotels får blåstemplet miljøprofil

Først indgik kæden en kontrakt på 100 mio. kr. med et energiselskab, der kun leverer vandkraft. Kæden undgår derved at udlede CO2 på el, vand og varme. Derefter satte man fokus på sund mad. Nu har Choice Hotels taget næste skridt ved at underskrive en kontrakt med Det Norske Veritas om certificering i henhold til den internationale miljøstandard ISO 14001.

”Vi diskuterer miljø på hvert ledelsesmøde, fordi vi er optaget af vores ansvar på og udenfor vores hoteller. Jeg er af den overbevisning, at det forpligter at drive en succesfuld virksomhed, og vi holder hele tiden øjne og ører åbne for løsninger, der tager hensyn til miljøet. ISO 14001 certificeringen skal hjælpe os med at sikre, at alle vores miljøprojekter lever op til international standard”, siger Jens Mathiesen , direktør for salg og marketing i Choice Danmark.

Miljøcertificeringen af hotellerne vil starte i begyndelsen af 2008, og målsætningen er at have alle hotellerne miljøcertificerede inden udgangen af 2009

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.