Via-direktører siger farvel

Chefen for Via Travels netrejsebureauer, norske Martin Jørgensen (billedet), forlader koncernen, og det samme gør finansdirektøren, Halvor Skou. Det skriver den norske avis, Dagens Næringsliv, i dag. Martin Jørgensen har været anvarlig for opbygningen af bureaukoncernens position som førende på netsalg af rejser i hele Skandinavien, og han har samtidig været chef for Norges største netrejsebureau, GoToGate. Jørgensen var medlem af koncernens chefgruppe.

En anden af arkitekterne bag forårets norske børsnotering af Via var finansdirektøren, Halvor Skou, som også siger farvel til Via nu. Skou har været finansdirektør siden 1993, og har gennem alle årene haft en central placering i chefgruppen på koncernplan.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.