Hallo Hostel i Aarhus er fra 1. februar nyeste medlem af Danhostel.

Danhostel øger i Aarhus

Nyåbnet hostel med 156 sengepladser med i Danmarks største kæde af hostels. Bag det nye hostel er tidligere rejsebureauchef.

Klaus Eriksen, tidligere kommerciel chef hos Jysk Rejsebureau i Aarhus, åbnede sidste sommer sammen med Samson Evar et nyt hostel i det centrale Aarhus; Hallo Hostel har 17 værelser og tre sovesale med i alt 156 sengepladser.

Men fra 1. februar bliver det nuværende Hallo Hostel en del af Danhostel og skifter samtidig med navn til Danhostel Aarhus City. Det nye medlem af Danhostel-kæden, der dermed kommer op på 64 medlemmer over hele Danmark. Tilgangen af Danhostel Aarhus City er led i Danhostels vækststrategi på såvel det aarhusianske marked samt at øge antallet af medlemmer i de største danske byer frem mod 2020.

Medlemskab styrker konkurrencekraft

For det snart tidligere Hallo Hostel betyder medlemskabet af Danhostel, at man via et kendt varemærke kan styrke sin konkurrencekraft samt få del af et stærkt markedsføringsprogram. Klaus Eriksen, ejer af Hallo Hostel, der blandt andet har egen roof-top café/bar med plads til 70 personer, siger:

”Vi ønskede med Hallo Hostel at skabe et sted sammen med lokale aktører. Derfor var det naturligt at indlede samarbejde med Kaospiloterne og Erhvervsakademiet. De unge mennesker kunne hjælpe med at skabe et sted, der netop ville appellere til unge. Vi har udnyttet vores tagterrasser med byudsigt til at skabe en grøn oase midt i Aarhus. Vi glæder os til at blive en del af Danhostel, via medlemskabet får vi nye muligheder for at markedsføre os over for målgrupper som skole- og gymnasieklasser, familier og så videre.”

Bag Hallo Hostel, der ligger i Jydsk Telefons gamle telefoncentral, er foruden Klaus Eriksen også Samson Evar, tidligere ejer i 43 år af Jacobs BQ Aarhus gennem og ejer af Hotel The Mayor på Banegaardspladsen i Aarhus gennem 22 år.

Relaterede artikler:

Aarhus får sit hidtil største overnatningssted

Ny bestyrelsesformand i Danhostel

37-årig chef for Danmarks største overnatningssted