Daniel Atteroth til BCD Travel

”Vi ønsker at styrke BCD Travel i Sverige og Norden, tiltrække nye kunder og udvide leverandørsamarbejdet, og vi ledte efter en person, der både har den kommercielle erfaring og erfaring med forandringsledelse, der kan få det til at lykkes. Daniel har netop det vi søgte”, siger Thomas Lundberg, managing director, BCD Travel Nordic.

Daniel Atteroth har tidligere været ansat hos Stena Line, Sea Containers Ltd, Forbo Forshaga, Radisson SAS og kommer senest fra Hilton, hvor han var ansat som international salgsdirektør, Norden. Siden 2005 har han været formand for Discover America, der er en organisation med ca. 200 medlemmer, som markedsfører og promoter USA.

Han bliver medlem af den nordiske ledelsesgruppe og rapporterer til Thomas Lundberg. Han tiltræder den 9. april.

Til gengæld har Hilton Hotels Corporation ansat Johan Wretenheim som ny salgsdirektør på Hiltons internationale salgskontor.

Johan Wretenheim skal opbygge et nyt, stærkt sælgerteam som aktivt skal tage sig af det Nordiske og Baltiske rejse- og mødemarked.

Johan Wretenheim kommer fra Birka Cruises hvor han var salgschef. Han har tidligere arbejdet både internationalt og nationalt på blandt andet Scandic, Holiday Inn og Sheraton på forskellige poster.
 

Skrevet af web-redaktionen