Danish Travel Awards er blevet flyvende

Danish Travel Award-logoet pryder i øjeblikket Sun-Air´s fly. (Foto: Sun-Air)

AIRLINE: Sun-Air vandt prisen som bedste europæiske flyselskab ved Danish Travel Awards 2017. Det kan man i øjeblikket se på selskabets fly.

Der er mange måder at fejre, at man er kommet øverst på sejrsskamlen ved den årlige Danish Travel Awards, der holdes af Stand By.

Det Billund-baserede flyselskab Sun-Air har således valgt en omfattende markering såvel internt som eksternt.

Ved prisuddelingen, der i år fandt sted den 4. oktober, blev Sun-Air, der flyver som franchisepartner for British Airways, nemlig hædret i kategorien Bedste Europæiske Flyselskab.

”Medarbejderne fik kage og champagne ved et fælles morgenarrangement dagen efter prisuddelingen,” forklarer Kristian Tvergaard, der er kommerciel direktør i Sun-Air.

Omfattende markedsføring
Det er dog den eksterne markering, der har fyldt mest.

I øjeblikket kan man se Danish Travel Award-logoer på flyene, i billetkontorerne samt i selskabets egen lounge i Aarhus Lufthavn.

Herudover er inflight-magasinet Sun-Air Magazine prydet med logoet på forsiden, ligesom DTA-logoet også er at finde på hjemmeside og sociale medier. Når salgsmedarbejderne holder præsentationer rundt om i ind- og udland, vil der også være en visuel genkendelse.

”Vi er ekstremt stolte af at have vundet titlen som Bedste Europæiske Flyselskab ved Danish Travel Awards 2017. For os er det en stor ære, at vi for fjerde gang har vundet denne prestigefyldte titel. Kvaliteten af vores produkt blev brugt som begrundelse for, at det var os, der vandt prisen, hvilket styrker vores mission om altid at levere et førsteklasses produkt til alle,” skriver adm. direktør Kristoffer Sundberg i inflight-magasinet.

Relaterede artikler:

Årets vindere af Danish Travel Awards​

Rejsepris til Sun-Air

Stand By på vingerne med Sun-Air