Danmark indtager Aker Brygge

Det sker når VisitDenmark, DFDS Seaways, Color Line og Stena Line arrangerer ’Danmark på bryggen’ for andet år i træk.

 

”Vi synes det er dejligt at kunne møde glade nordmænd, hvor de naturligt færdes og ikke inde i en messehal”, siger turistchef Vidar Mørch. ”Sidste års ’Danmark på bryggen’ var en stor sucses som vi glæder os til at gentage i år.

 

Repræsentanter fra blandt andet Bornholm, Skagen, Silkeborg, Læsø, Aalborg og Frederikshavn vil være på plads for at give publikum sine bedste tips for sommerferien. Og det bliver masser af aktiviteter. Legoland stiller med Duplo-bilbane hvor de mindste kan prøve sig som chauffører, mens DFDS Seaways giver de store mulighed for at køre en tur på sedgway. Randers Regnskov kommer med et flagermus-sanseapparat, -hotellerne Comwell Kellers Park og Hotel Vejlefjord har kosmetologer og massører med og de byder på ansigtsbehandling og Kalahari-massage, Tordenskjolds Soldater kommer fra Frederikshavn og Skallerup Klit tilbyder ridning på islændere.

 

Der er ægte, røde pølser fra en dansk pølsevogn, og rygtet siger, at der bliver kokkekamp mellem en dansk og en norsk kok. Måske dukker Elvis fra Randers’ nye Graceland op?

Skrevet af Flemming Juul