Den nye fælles danske campingportal skal blandt andet spare tilmeldte campingpladser for manuelle bookinger. PR-foto: DK-Camp.

Danmarks første bookingportal for campingpladser

DK-CAMP med over 200 campingpladser har lanceret Danmarks første bookingportal kun for campingpladser. ”Vi håber at få mange af landets 400 campingpladser med,” siger landsformand.

Danmark har fået sin første bookingportal kun til campingpladser. Bag den står DK-CAMP – en forening af over 200 danske campingpladser. Over 60 af de over 400 danske campingpladser har allerede tilmeldt sig systemet, oplyser DK-CAMP i en pressemeddelelse.

DK-CAMP’s landsformand Steen Pedersen siger:

”Vi har længe drømt om en fælles bookingportal i campingbranchen og er glade for over at have den klar inden højsæsonen. Vi håber at få så mange af landets godt 400 campingpladser med som muligt, så vi sammen kan skabe et godt overblik og give den bedst mulige service for alle, der vil på campingferie i Danmark.”

Anne Skovbølling, medejer af tre danske campingpladser, blandt andet Nymindegab Camping, anser den fælles onlineportal for en oplagt mulighed for at tiltrække flere gæster.

”Bookingportalen vil uden tvivl forbedre den samlede oplevelse, da der kommer en større grad af forventningsafstemning. Gæsterne kan således filtrere, om de for eksempel vil være tæt på vand og ønsker aktiviteter som swimmingpool og padeltennis,” siger hun.

Flere bookinger og bedre service
Der er særlig rift om de danske campingpladser i øjeblikket. Derfor er bookingportalen ideel at få i luften netop nu, siger landsformand Steen Pedersen:

”Vi har manglet en bookingportal kun til camping, som kan forkorte søgeprocessen og forøge overblikket. Uanset om man ønsker en standplads til sin campingvogn eller en campinghytte, vil man via onlineportalen kunne finde en plads,” siger han.

Ifølge Anne Skovbølling giver onlinebooking generelt flere bookinger i ydersæsonen, og det gør det muligt for campingpladserne at beholde ansatte længere og dermed drive en sundere virksomhed.

Relaterede artikler:

“Vores ejer køber gerne flere store campingpladser”

Danskerne satte overnatningsrekord i Danmark

Efterlyser fokus på konkurrenceevne i dansk turisme

Klar med åbningsdato for nyt dansk Lalandia

Dømt campingforening: Forrige bestyrelser ansvarlig