Dansk firma har nye IT-løsninger til rejsebranchen

Preben Nesager.

TECH: Dansk konsulentfirma, Telling & Nesager, går sammen med RAW IT om at tilbyde hotelbranchens IT-løsninger.                   

Et nyt samarbejde mellem to specialister inden for hospitality, det danske konsulent- og rådgivningsfirma Telling & Nesager, og it-virksomheden RAW IT, skal udbrede unikke it-løsninger til hele rejsebranchen.

Fælles nøgleord som høj kvalitet, kundeservice, stort ambitionsniveau og stærke fagkompetencer har fået Telling & Nesager og RAW IT til at gå sammen.

Nu får kunderne hos Telling & Nesager adgang til it-ydelser, der spænder fra 24-timers it-driftssupport til Wi-Fi-løsninger og konsulentbistand.

”Vores samarbejde med RAW IT er videreudvikling af vores serviceafdeling, som allerede tilbyder assistance inden for salg og økonomiadministration gennem TN (Telling & Nesager, red) Sales Services og TN Financial Services. Vi har et fælles ambitionsniveau, når det gælder kvalitet og kundeservice, og derfor var det helt naturligt for os at indgå et strategisk samarbejde,” lyder det fra Telling & Nesager. Preben Nesager var tidligere koncernchef for Comwell-gruppen.

Michael Telling.

Indgående kendskab til branchens behov
RAW IT har på kort tid manifesteret sig på markedet inden for specialiserede IT-løsninger til hospitality-branchen og har i dag kunder i Danmark, Sverige og Norge. Alle medarbejdere kommer fra en it-baggrund i hotelbranchen.

”RAW IT er en it-virksomhed, der kan levere næsten alle aspekter inden for IT, som vi ved et hotel kan have brug for. Vi ønsker at give vores kunder ét sted at henvende sig for alle deres behov,” siger partner i RAW IT, Jesper Brouer.

Om samarbejdet med Telling & Nesager siger han: ”Der er mange synergier i dette samarbejde. Det åbner nye muligheder, som kommer vores kunder til gavn. Ved at forene vores ydelser, vil vi kunne tilbyde vores kunder en total pakke, skræddersyet til hospitality-branchen.”

Relaterede artikler

Snart farvel til Mr. Comwell

Ny app giver dansk softwarefirma særpris

Ny app fornyer hoteloplevelsen