Jacob Grewe Bentzen er ny marketingchef i den danske hotelkæde Comwell Hotels. PR-foto.

Dansk hotelkæde henter marketingchef i rejsebureau

Den danske hotelkæde Comwell Hotels har ansat Jacob Grewe Bentzen som ny marketingchef. Han kommer fra lignende job i rejsebureauet Kilroy, og skal arbejde med Comwells positionering.

Hos Comwell Hotels afløser 48-årige Jacob Grewe Bentzen kædens marketingmanager, Pernille Blom, der efter 16 år hos Comwell har valgt at fortsætte karrieren hos ATV (Akademiet for de Tekniske Videnskaber).

Jacob Grewe Bentzen, der er uddannet HD-A fra Copenhagen Business School, har tidligere været i SAS, som chef for CRM (Customer Relationship Management, kunderelationsstyring), samt reklamebureauet Ogilvy, forsikringsselskabet Tryg og altså senest Kilroy, hvor han ifølge sin Linkedin-profil var i ti måneder.

Dermed kommer Comwells nye marketingschef med erfaring inden for forretningsudvikling, datadrevet marketing og kommunikation, oplyses det i pressemeddelelse.

Jacob Grewe Bentzens siger om sine udfordringer hos Comwell: ”Jeg glæder mig til at lære Comwell og mine nye kolleger at kende, og sikre at Comwell har en tydelig profil i markedet, samt at brandet også står stærkt i fremtiden.

Det bliver spændende at bidrage med at udvikle forretningen ved at skabe oplevelser, der har værdi for kunderne, og så er det jo spændende at arbejde i en virksomhed, der har den grønne omstilling som en del af sin strategi.”

”Spændende initiativer på vej”
”Vi er glade for at byde Jacob velkommen til Comwell. Han kommer med en stor portion viden, kompetencer og erfaring, som skal bidrage til at styrke Comwells position på det danske hotel- og konferencemarked. Vi har en række spændende initiativer på vej, og Jacob skal sammen med resten af marketingteamet sikre at vi fortsat er relevante for vores gæster og partnere,” siger Comwells kommercielle direktør, Michael Hansen.

Comwell har 15 hoteller i Danmark, et i Sverige samt Odeon i Odense samt i Aarhus både Centralværkstedet og Smedien. Comwell råder over 2.855 hotelværelser og 430 møde- og konferencelokaler.

Relaterede artikler:

Unge i oplevelsesindustrien med på top100-liste

Stor kongreskæde tilbyder afbestillingsforsikring

Disse 21 danske hoteller fik sidste år Green Key

Kendt hoteldirektør opsiger sin stilling

Endnu en chef forlader stort kongrescenter