Mange rejsebureauer bruger stilstanden under coronakrisen til at investere i bedre teknologi, så de står skarpere når markedet igen åbner sig. Det er blandt årsagerne til, at TravelOperations nu åbner sit første kontor i Nordamerika.

Dansk IT-leverandør til rejsebranchen indtager USA

Det danske softwarefirma TravelOperations, der er ”Gold Certified Microsoft Partner,” åbner første kontor i USA. ”Vi vil være globale gennem lokal ekspertise,” siger den administrerende direktør.

Danske TravelOperations, der leverer integrerede mid- og back-office løsninger til dele af den globale rejsebranche, tager nu et stort skridt ind på det nordamerikanske marked og åbner sit første kontor. Det bliver i St. Louis i den midtvestlige delstat Missouri.

Initiativet med åbningen i USA positionerer TravelOperations som en af de få back-office leverandører af IT-løsninger til rejsebranchen med en nærmest verdensomspændende tilstedeværelse, oplyses det i en pressemeddelelse.

Medarbejderne på TravelOperations’ kontor i St. Louis skal betjene nye og kommende kunder i såvel USA som Canada samt samarbejde med de allerede eksisterende TravelOperations’ kontorer i Europa og Australien.

”Vi følte, at tiden var den rette til en permanent base i USA. Med vores tilstedeværelse i St. Louis kan vi etablere endnu tættere forbindelser med vores kunder i Nordamerika,” siger Michael Holst Andersen, direktør for TravelOperations, i pressemeddelelsen og tilføjer: “Åbningen i USA er et ambitiøst strategisk skridt for os, blandt andet båret frem af ønsker fra vores normamerikanske kunder.

TravelOperations vil være globale gennem lokal ekspertise. Vi vil fortsætte med at prioritere fremtidssikrede cloud-baseret og integreret back-office rejseteknologi til nuværende og kommende kunder. Kontoret i St. Louis er endnu et skridt i vores ambitioner om at blive en ledende leverandør af back-office systemer,” siger Michael Holst Andersen.

Kombinerer standardløsninger fra Microsoft
TravelOperations tilbyder back- og midoffice-løsninger, som kombinerer standardløsninger fra Microsoft med de særlige funktioner, rejsebureauer har brug for i form af integrationer med GDS-systemer, NDC-indhold, booking- og betalingssystemer med videre.

TravelOperations, der er noget så fint som ”Gold Certified Microsoft Partner,” har blandt andet en rejsebranche-fokuseret travel management-pakke baseret på Dynamics 365 Business Central, der er blevet forstærket og forbedret med en række funktioner henvendt til rejsebranchen.

Peter Holm, chef for TravelOperations Business, siger i pressemeddelelsen: “Selv om coronakrisen ikke var den udløsende factor for vores beslutning om at åbne i USA, så ser vi i denne tid mange rejsebureauer bruge tidens stilstand som den perfekte mulighed for at opgradere og digitalisere back office-systemer for at blive mere effektive.”

Relaterede artikler:

Dansk softwarefirma får stort indskud fra kendt investor

Dansk rejsekoncern ser store muligheder i IT-salg til rejsebureauer

It-system hjælper hoteller med COVID-19-dokumentation

”Rejsebureauer der kun bruger GDS får et problem”