Klar til samarbejde. Travel Operations administrerende direktør, Michael Holst Andersen, til venstre, med den nye storinvestor, Peter Mægbæk. TravelOperations er noget så fint som ”Gold Certified Microsoft Partner.” Fremsendt PR-foto.

Dansk softwarefirma får stort indskud fra kendt investor

Det danske softwarefirma TravelOperations, der har fokus på rejsebranchen, har netop modtaget en betydelig investering fra Peter Mægbæk, der ser stort potentiale i virksomheden.

Danske TravelOperations, der leverer integrerede mid- og back-office løsninger til dele af den globale rejsebranche, har fået en ny investor ombord i form af Peter Mægbæk. Hans investering skal være med til at TravelOperations kan fastholde sin internationale vækststrategi.

TravelOperations tilbyder back- og midoffice-løsninger, der kombinerer standardløsninger fra Microsoft med de funktioner, rejsebureauer har brug for i form af integrationer med GDS-systemer, NDC-indhold, booking- og betalingssystemer og så videre.

Den danske entreprenør Peter Mægbæk har blandt andet grundlagt danske tech-selskaber som Fullrate, Plenti og senest Fastspeed. Nu investerer han massivt i TravelOperations, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Det oplyses ikke, hvor stor investeringen er, men at investeringen er en væsentlig tillidserklæring for TravelOperations.

”Vi er meget glade for at have fået Peter Mægbæk med ombord,” siger Michael Holst Andersen, administrerende direktør hos TravelOperations, og tilføjer:

”Peters omfattende erfaring vil være uvurderligt for os mens vi fortsætter vores vækststrategi, vinder nye kunder og udvider vores marked. Ligeledes giver investeringen fra Peter os mulighed for at udvikle vores medarbejdere og lancere nye produkter og digitale løsninger. Vi har nu ekspertisen og de økonomiske muskler til at understøtte eksisterende og kommende kunder i denne så udfordrende tid for rejsebranchen.”

Begejstret for TravelOperations
I pressemeddelelsen fra TravelOperations siger Peter Mægbæk, at han tror på TravelOperations’ vækststrategi. Han siger:

”Jeg er begejstret for muligheden om at arbejde sammen med teamet omkring TravelOperations. Der er hårde tider for rejsebranchen, men TravelOperation har en platform der allerede hjælper firmakunder og små- og mellemstore rejsebureauer med at automatisere deres arbejdsprocesser, øge effektiviteten og fremdyrke nye forretningsmuligheder. Jeg er sikker på, at TravelOperations har løsningerne indenfor sit område i rejsebranchen.”

Michael Holst Andersen tilføjer, at “fremsynede rejsebureauer bruger denne tid til at indføre nye automatiserede digitale løsninger. Den nye kapital, vi får fra Peter Mægbæk, skal blandt andet bruges til at fremskynde investeringer på en række områder og yderligere vækst på for os globale nøglemarkeder i udlandet.”

Relaterede artikler:

Microsoft sætter fokus på færøsk rejsebureau

IT-leverandør satser på mindre og mellemstore bureauer

Kendt rejsebrancheprofil starter travel tech-firma