Kasper Lyhr, til venstre, direktør for danske FirstAgenda, modtager firmaets pris fra Red Herrings koncernchef, Alex Vieux. Foto via FirstAgenda.

Dansk møde-app får international pris

Google, Facebook og Spotify modtog, da de endnu var små, samme pris som dansk softwarefirma netop har fået for sin digitale Assistant-app til at gøre afholdelse af møder nemmere.

Den danske softwarevirksomhed FirstAgenda fra Aarhus har netop fået plads på den globale medievirksomhed Red Herrings Top 100 liste over de mest lovende vækstvirksomheder i Europa, oplyser FirstAgenda.

FirstAgenda var nomineret for sin digitale møde-app, FirstAgenda Assistant, der ved hjælp af ny teknologi gør op med den ressourcekrævende måde, mange i dag holder møder på.

”Vi er stolte af at være på Red Herrings Top 100 liste. Det er et tegn på, at vi har fat i noget vigtigt, når en international jury har fået øjnene op for os. Samtidig er det et velfortjent skulderklap til vores team, der knokler ud fra passionen om at gøre en forskel på møder rundt om i verden”, siger Kasper Lyhr, direktør i FirstAgenda, der modtog prisen ved sammenkomst i Amsterdam.

”Møder er en top 3 ressourcepost for de fleste vidensvirksomheder. Vores mission med Assistant er at forbedre mødeprocessen, så vi holder færre og mere produktive møder. En plads på Red Herring Europes Top 100 er et skridt i den rigtige retning for at nå vores mål,” siger Kasper Lyhr.

Internationalt kvalitetsstempel
Red Herring udgiver hvert år sin prestigefyldte liste, der tidligere har inkluderet giganter som Google, Facebook og Spotify, da de var i deres spæde start. En placering på listen er et kvalitetsstempel af international karakter, understreger Aarhus-virksomheden.

”Mange europæiske virksomheder udfordrer status quo med innovative produkter, og derfor var det utrolig svært at udvælge de nominerede. FirstAgenda skiller sig ud med deres unikke og lovende løsning, og derfor fortjener de en plads på listen,” siger Red Herrings koncernchef, Alex Vieux.

En digital mødesekretær
FirstAgenda har siden 2015 udviklet teknologiske løsninger, der gør forberedelse, afholdelse og efterbehandling af ofte uproduktive og uorganiserede møder nemmere. Den seneste møde-app, Assistant, synkroniserer møder fra kalenderen og klarer referatet, så man i stedet kan fokusere på at samarbejde og træffe beslutninger på mødet. Med et tryk på en knap kan brugeren ved hjælp af avanceret talegenkendelse indtale opgaver, beslutninger og noter, som automatisk distribueres som referat til alle mødedeltagere efter mødet, oplyser FirstAgenda.

FirstAgenda fik sidste år Danske Bank-specialprisen 2017 for sin møde-app First Agenda Assistant.

 Relaterede artikler:

Ny app giver dansk softwarefirma særpris

Digitalisering øger behov for personlig service

Droner skal hjælpe med flyinspektioner