Det nye Moxy-hotel i Tromsø er den nordnorske bys første internationale livsstilshotel, oplyses det. PR-foto.

Dansk operatør åbner verdens nordligste Marriott

Den danske hoteloperatør Core Hospitality har netop åbnet sit andet hotel i Norge. Hotellet markedsføres under Moxy Hotels, en del af verdens største hotelkæde, Marriott International.

Moxy Hotels, et af Marriott-koncernens 31 varemærker, har denne uge åbnet Moxy Tromsø i Nordnorge. Bag driften står danske Core Hospitality, der i forvejen driver Moxy-hoteller i Bergen og København.

Med hotellet åbner Core den nordligste hoteldestination i hele Marriotts bonusprogram, Bonvoy’s, portefølje af over 8.300 hoteller med næsten 1,4 millioner værelser verden over, heraf foreløbig 120 Moxy-hoteller, skriver Core i en pressemeddelelse.

Moxy Tromsø kombinerer stil, industriel design og sociale servicetilbud. Hotellet har 208 værelser med blandt andet 55-tommer TV med Chromecast og sensoraktiveret LED guidelys. Alle hotellets gæster har adgang til Sky Bar Moxy på hotellets øverste og 11. etage.

Fra hotellet er der udsigt over fjord og bjergkæder, hotellets danske designer, Mette Fredskild Studio, har hentet inspiration fra lokalmiljøet, oplyses det.

Spændte på vores fodaftryk
Sandra Schulze-Potgieter, chef hos Marriott International for Premium & Select Brands i blandt andet Europa, siger i pressemeddelelsen: ”Vi er spændte på at udvide vores Moxy Hotels fodaftryk i Norge med åbningen af Moxy Tromsø, som åbner Marriott Bonvoys nordligste destination i verden.

Moxy er kendt for sin ung af sind attitude og Tromsø er en fantastisk destination til vores såkaldte Fun Hunters’ bucket liste med en anderledes oplevelse.”

Per Denker Sørensen, administrerende direktør i Core Hospitality, siger i pressemeddelelsen: ”Moxy Tromsø er en spændende ny destination for alle rejsende og Marriott Bonvoy medlemmer. Vi er virkelig stolte af at tilføje dette nye hotel til vores portefølje.

Åbningen af Moxy Hotels i Tromsø markerer lanceringen af byens første internationale livsstilshotel. Det er en ære at være en del af dette projekt og at åbne endnu et Moxy-hotel i Skandinavien.”

Tromsø-hotellet er en gateway til arktiske oplevelser, der tæller alt fra slædehunde og rensdyrbesøg, samerkultur, hvalsafari, nordlysjagt, langrendsski og fjordkrydstogter, oplyser Core.

To nye Marriott-hoteller i København
Danmark får sidst på efteråret yderligere to Marriott-hoteller, endda i samme bygning og med to af Marriott-koncernens 31 varemærker: Fairfield by Marriott og Residence Inn by Marriott.

De to kommende hoteller i Københavns Nordhavn bliver begge firestjernede: Fairfield by Marriott-hotellet får 222 værelser og suiter, mens Residence Inn by Marriott i samme bygning rummer 89 hotellejligheder til gæster på længere ophold.

Bag bygningen i Københavns Nordhavn står PFA Ejendomme, mens de to Marriott-hoteller skal drives af den danske hoteloperatør Core Hospitality, der ejes af grundlæggeren af Zleep Hotels, Peter Haaber, og hans familie.

Danmark har foreløbig fire Marriott-hoteller, alle i København. Copenhagen Marriott Hotel er med sine 406 værelser og suiter Danmarks største femstjernede hotel, mens AC by Marriott Bella Sky Copenhagen er Danmarks næststørste hotel med 811 værelser. Begge drives af Bellagroup med blandt andet Bella Center.

Det mindste Marriott-hotel i København er The Socialist, a Tribute Portfolio, i København. Tribute Portfolio er et af Marriott-koncernens 31 varemærker. Dette hotel har kun 31 værelser og suiter.

Ligeledes er der Moxy-hotellet i Københavns Sydhavn, også drevet af Core Hospitality. Moxy er ligeledes et af de 31 brands i Marriott-familien. Core driver også Best Western Plus-hotellet i Kastrup tæt på Københavns Lufthavn.

 

Relaterede artikler:

Amerikansk TV-serie giver norsk turistboom

Marriott skal have endnu et varemærke

Nye Marriott-hoteller klar i København til efteråret