Ejerne af det danske rejsebureau InterTravel, June Nielsen og Brian Holm Otte, til højre, der nu er blevet skandinavisk agent for britiske Explore med Ben Ittensohn, global salgsdirektør hos Explore. PR-foto.

Dansk rejsebureau agent for britisk turoperatør

Danske InterTravel er netop blevet nordisk GSA for britisk turoperatør med over 500 rejser i mere end 120 lande. Nu skal der findes samarbejdspartnere blandt nordiske rejsebureauer.

Selve InterTravel i København har i mange år forhandlet produkterne fra britiske Explore – men nu udvides samarbejdet. Det sker ved at InterTravel er blevet nordisk GSA (General Sales Agent) for Explore. I den forbindelse er firmaet Explore Nordic oprettet.

Og nu skal de to ejere af InterTravel siden 2004, June Nielsen og Brian Holm Otte, finde interesserede nordiske rejsebureauer, der kunne tænke sig at sælge Explore’s rejser.

I pakken til samarbejdende nordiske rejsebureauer tilbydes blandt andet en white label-løsning med bureauernes eget logo og landingpage. Og Explore-rejsebureauagenter tilbydes en kommission på op til 50 procent agentrabat på egne ture.

Selve Explore har i snart 40 år arrangeret ”small group adventure” rejser i det meste af verden, nu tilbydes dets rejseprodukter til den nordiske rejsebranche via det nye partnerkontor i København.

Explore har ifølge InterTravel været pioner og banebrydende indenfor klassiske rundrejser, safarirejser, trekking-, vandre- og cykelture over hele verden.

”Explore har mange års ekspertise og erfaring som garanti for, at kunderne får en rejse med oplevelser og mødet med nye kulturer, landskaber og mennesker,” siger Brian Holm Otte fra Explore Nordic i en pressemeddelelse.

Rejser i små internationale grupper
Alle transporter og overnatninger er inkluderet i turprisen fra Explore. Der benyttes forskellige overnatningstyper og her foretrækkes primært små lokaldrevne hoteller, lodges og camps. Hygge fremfor luksus, oplyser InterTravel og tilføjer:

”Andre nætter tilbringes for eksempel i togkupeer eller skibskahytter. Undervejs på turene benyttes mange transporttyper, alt efter hvad der giver de bedste oplevelser. Det kan være bus, junke, kano, kamel, safarijeeps eller på gå-ben.”

Explore-rejserne foregår i små internationale grupper på gennemsnitlig 12 og maksimum 18 personer. En rundrejse kan for eksempel være sammensat af englændere, belgiere, australiere og danskere. Målgruppen er de 30-70 årige med en gennemsnitsalder på 50 år. Grupperne består oftest af 50-60 procent solorejsende, mens resten for eksempel er par og venner.

Relaterede artikler:

Nyt krydstogttogtrejsebureau i Danmark

Lufthansa fjerner billettyper i reservationssystemer

Rejsebureauer har svært ved at tiltrække nye ansatte